Mezőkeresztes - Vásárosnamény NB II. Észak-kelet női kézilabda bajnoki mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2017. március 08. szerda, 00:00
alt
Az NB II-ben játszó mezőkeresztesi női kézilabda csapat a soron következő mérkőzésén a hazai pálya előnyeit élvezhette február 25-én. Ez alkalommal Vásárosnamény együttesét látták vendégül a mezőkeresztesi sportpályán. A találkozóra délután 15 órától került sor.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az 1. félidőt a keresztesiek gólja nyitotta, majd nem sokkal később a vásárosnaményi csapat is betalált ellenfele kapujába. A félidő elsőfelében a két csapat felváltva értékesített gólokat, szinte folyamatosan egyenlő volt az állás. A félidő második felében is az előző mintát követték a csapatok, ha a keresztesiek egy gólos előnybe kerültek, a vásárosnaményiek szinte azonnal egyenlítettek és ez fordítva is igaz volt. A félidő végül döntetlennel zárult 14:14-re.
 
A 2. félidőt a hazai csapat indította egymás után két találattal. A félidő első felében a két csapat ismét felváltva értékesített gólokat, de a hazai csapat érezhetően kezdte átvenni a vezetést. A félidő második felében a keresztesi lányok ráerősítettek és egymás után négy gólt is értékesítettek, majd a vendégek is betaláltak a kapuba, amit újabb három keresztesi gól követett. A félidő végére a hazai csapat kilenc gólos előnnyel 31:22-re megnyerte a mérkőzést.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com