Miskolc - Mezőkeresztes NB II. Észak-kelet női kézilabda bajnoki mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2017. március 19. vasárnap, 00:00
alt
A mezőkeresztesi NB II-es női kézilabda csapat a soron következő mérkőzésén idegenbe utazott. Ez alkalommal Miskolc csapata látta őket vendégül március 12-én. A találkozóra délelőtt 10 óra 30 perctől került sor a miskolci Zrínyi Ilona Gimnázium sportpályáján.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az 1. félidőt a hazai csapat indította három góllal, majd kicsivel később a vendég csapat is gólt értékesített. A félidő első felében a miskolciak szerezték meg a vezetést, azonban a keresztesiek igyekeztek felzárkózni. A félidő második felére a keresztesi csapat sikeresen behozta a hátrányát. A félidő végére a vendég csapat átvette a vezetést, és hat gólos előny mellett 17:11-re zárult az első félidő a keresztesiek javára.
 
A 2. félidőt a keresztesiek indították, majd a miskolciak is gólt értékesítettek. A félidő első felében a vendég csapat egymás után háromszor is betalált ellenfele kapujába, ezzel is növelve az előnyét. A félidő második felére, a keresztesi csapatnak sikerült masszívan magához ragadni a vezetést, az előnyük ekkorra már tíz gólosra növekedett. A félidő végére a vendég csapat előnye tizenkét gólosra emelkedett, így a végeredmény 40:28 lett a keresztesi csapat javára.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com