Mini nyelvvizsgán mérték fel tudásukat
Írta: Eleven Televízió   
2017. március 27. hétfő, 16:07

Már 8. alkalommal gyűltek össze Mezőnyárádon azok a 7. és 8. osztályos tanulók, akik az angol nyelvtudásukat egy mini nyelvvizsga verseny keretében tették probára.
Az idén 10-en vettek részt a versenyen, három 7. és hét 8.osztályos tanuló. A diákok összesen Bükkábrányból, Tibolddarócról, Mezőkövesdről és persze a házigazda Mezőnyárádról vettek része a szellemi erőpróbán.
Mint minden évben, az idén is a mezőkövesdi Szent László Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola két pedagógusa, Reményi Gyuláné és Tóthné Bárczi Gabriella volt a nyelvvizsga két zsűritagja.
A zsűri előkészüléséig sorszámot húztak a versenyzők, majd miután elkezdődött a verseny, a várakozók időkitöltésként négyféle hűtőmágnest és kétféle könyvjelzőt  készíthettek.
A nyelvvizsga a 8. évfolyam termében zajlott, melyen minden versenyzőnek kb. 10 perc állt rendelkezésére, hogy angolul beszélgessen a zsűrivel először kötetlenül, majd a tanuló által választott képről. A zsűri véleménye alapján a vizsgázók nagyon ügyesek, felkészültek voltak, folyékonyan és választékosan beszéltek.

Hirdetés_______________________________________________________________________


Eredmények:

7. évfolyam
I. helyezett: Czapák Noémi (Arany János Általános Iskola, Bükkábrány), felkészítő tanára: Nagy Beatrix
II. helyezett: Nagy Krisztián (II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Tibolddaróc), felkészítő tanára: Farkas Józsefné
III. helyezett: Kis Márton (Boldog Sándor István Katolikus Általános Iskola, Mezőnyárád), felkészítő tanára: Vajdáné Pázmándi Judit

8. évfolyam
I. helyezett: Reviczki Györgyi (Arany János Általános Iskola, Bükkábrány), felkészítő tanára: Nagy Beatrix
II. helyezett: Hajdu Virág Maja (Boldog Sándor István Katolikus Általános Iskola, Mezőnyárád), felkészítő tanára: Vajdáné Pázmándi Judit
III. helyezett: Nyitrai Boglárka (Szent István Katolikus Általános Iskola, Mezőkövesd), felkészítő tanára: Nyitrainé Gyenes Andrea

Különdíj:
Dorogi Enikő (Szent István Katolikus Általános Iskola, Mezőkövesd), felkészítő tanára: Tóthné Farkas Edit

 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com