Mezőkeresztes - Mátészalka NB II. Észak-kelet női kézilabda bajnoki mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2017. április 05. szerda, 00:00
alt
Március 26-án a mezőkeresztesi női kézilabda csapat a soron következő NB II-es mérkőzésén a hazai pálya előnyeit élvezhette. Ez alkalommal Mátészalka együttesét látták vendégül. A találkozóra délelőtt 11 órától került sor a mezőkeresztesi sportpályán.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az 1. félidőt a vendég csapat két sikeres telálata indította, de nem sokkal ezek után a hazaikak egyenlítettek. A félidő első felében a két csapat felváltva értékesített gólokat. A félidő második felében azoban a mátészalkai csapat ráerősített és kezdte átvenni a vezetést. A félidő végére a vendégek előnye hat gólosra emelkedett így a félidei állás 15:9 lett Mátészalka javára.
 
A 2. félidőt a keresztesiek nyitották egymás után kétszer is betaláltak ellenfelük kapujába. A félidő első felében a hazaiak igyekeztek felzárkózni, de a vendégek erős támadásai ezt mindig meggakadályozták. A félidő második felére úgy tűnt megtört a jég és a keresztesi csapat egymás után öt gólt is sikeresen értékesített. A félidő végére a hazai csapatnak sikerült a hátrányát négy pontosra lefaragni, így a végeredmény 30:26 lett a mátészalkai csapat javára.
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com