Füzesabony - Mezőkeresztes NB II. Észak-kelet női kézilabda bajnoki mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2017. április 10. hétfő, 00:00
alt
A mezőkeresztesi női kézilabda csapat idegenbe utazott a soron következő NB II-es mérkőzésére április 1-én. Ez alkalommal Füzesabony otthonába látogattak. A találkozóra este 18 órától került sor a füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskola sportpályáján.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az 1. félidőt a füzesabonyi csapat két gólja indította, amire hamarosan megérkezett a keresztesiek két gólja is. A félidő első felében a hazai csapat magához ragadta a vezetést, egymás után hatszor is megrezegtette a vendég csapat kapujának hálóját. A félidő második felére, a keresztesiek hátránya már nyolc gólosra emelkedett. A félidő végére a vendég csapatnak nem sikerült behozni a lemaradását, az állás nyolc gólos előny mellett 17:9-lett a füzesabonyi csapat javára.
 
A 2. félidőt ismét a hazai csapat indította el. A félidő első felében a füzesabonyi csapat tovább növelte az előnyét, a keresztesiek nem tudtak felzárkózni. A félidő második felében a vendég csapat igyekezett szépíteni és apránként faragta le a hátrányt. A félidő végére a vendég csapat szépíteni tudott és lemaradását sikerült öt gólosra csökkentenie, így a végeredmény 30:25 lett a füzesabonyi csapat javára.
 
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com