Sok kis Twingo látogatott el Dombi Norbihoz
Írta: Eleven Televízió   
2017. május 02. kedd, 15:09

A Twingo Klub Hungary, egy francia autómárka egyik típusának rajongói látogattak el Dombi Norberthez, aki még tavaly júliusban kapott egy ugyanilyen járművet a ZSÓFI-Csodavár Egyesülettől. Édesanyjával együtt nagyon örültek a látogatásnak, hiszen Norbi a betegsége miatt lebénult, beszélni sem tud és az elmúlt évben érkezett kisautó nagy segítséget jelentett mindennapjaikban. És meg is kedvelték az autót, hiszen aranyos formái mellett nekik sokat jelent a kialakítása is, hisz Norbit - a lehetőségekhez képest - könnyebben tudja betenni édesanyja a speciális ülésbe.
A klub tagjai a közelben töltötték el a hétvégét, és úgy gondolták, hogy ellátogatnak Norbihoz és persze hasznos és fontos ajándékokkal lepik meg őt.

Hirdetés_______________________________________________________________________

Az ajándékok átadása után pedig a twingosok konvojban tettek meg egy nagy kört a környéken, az élen természetesen Norbiék mentek, a 9 vendég kisautó pedig követte őket.
A közös fotó mellett a klub mesterei gyorsan orvosolták is Norbiék autójának kisebb hibáit, így már könnyedén zárult az ajtó, megoldást találtak a kisebb elektromos problémákra is és összefogtak annak érdekében, hogy a meghibásodott autórádió helyett egy másik kerüljön a kisautóba.

Akinek van twingoja és szeretne ehhez a remek csapathoz csatlakozni, akkor megteheti a https://www.facebook.com/groups/twingoklubhungary oldalon vagy a www.twingoklub.hu -n.
 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com