Majális Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2017. május 08. hétfő, 00:00
alt

Az önkormányzat és az IKSZT közösen, idén is szervezett majális Mezőkeresztesen május 1-én. Ahogyan a korábbi években, idén is a reggeli ébresztő és hívogató a motoros klubhoz kötődött. A város központjából, a katolikus templommal szemben lévő parkolóból a gyülekezőt és az eligazítást követően 9 órától vonultak végig a szép számmal megjelent motorosok majdnem minden utcán. Végül a programok fő helyszínére, az IKSZT udvarára érkeztek meg.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

A programok délelőtt 10 órától kezdődtek. Először Majoros János polgármester köszöntötte a megjelenteket, majd megnyitotta Horváth Illés Károly festménykiállítását, amelyet a nap folyamán az IKSZT nagytermében tekinthettek meg az érdeklődők.

A megnyitót követően jóga bemutatóval, majd karate bemutatóval folytatódott a délelőtti program. 11 órától a Szent Erzsébet Nyugdíjas Klub is fellépett, illetve bemutatkozott első nyilvános szereplésén a Gyermek Citerazenekar is.  Ezt követően a Szervita Nővérek Gyermekotthon lakóinak műsorát tekinthették meg a jelenlévők. Déltől a Zoller János karnagyúr vezette Mezőkeresztesi Férfikórus fellépése következett, majd a programot a mezőkeresztesi Kossut Lajos Általános Iskola tanulóinak táncbemutatója zárta.

A nap folyamán tartott aszfaltrajz versenyen minden résztvevő gyerek emléklapot és ajándékokat kapott. Illetve a nap folyamán lehetőség volt lovaskocsikázásra, tájházlátogatásra és májusfa állításra is.

 

 

 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com