Június 2-án a mezőnyárádi óvodában elballagtak a legnagyobbak, a nagycsoportos gyerekek. Bár szeptembertől már az iskolapadba ülnek majd, most még vidám kisgyermekként búcsúztak el az ovitól. A hagyományokhoz híven a csoportok műsort adtak, elsőként a Pillangó, majd a Katica csoport őket a búcsúzó nagycsoportosok műsora követte. Természetesen a kisebbek is elbúcsúztak ballagó társaiktól, illetve az ünnepeltek is elköszöntek tőlük, az óvónéniktől, dajkáiktól.
A gyerekek ezután megkapták ballagási tarisznyájukat, illetve megismerkedhettek az iskola igazgatójával és leendő osztályfőnökükkel. A Szülői Munkaközösség két tagjától is búcsút vett az intézmény: Körtvélyesiné Kiss Juditnak és Sánta-Garics Orsolyának köszönték az elmúlt években nyújtott segítséget.
Ezután az intézmény vezetője kívánt mindannyiuknak élményekben gazdag szünidőt és szeptembertől sikeres tanulást, majd a gyerekek átbújtak a 6-oson, búcsút intve ezzel óvodájuknak. A napot pedig közös uzsonnával zárták a csoportszobában.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com