Napsugaras Napok a bükkábrányi oviban
Írta: Eleven Televízió   
2017. június 10. szombat, 18:50
Napsugaras Napok várták a bükkábrányi óvoda és bölcsőde csöppségeit és a szülőket június 6.-a és 9.-e között. A gyerekeket minden nap más, érdekesebbnél érdekesebb program szórakoztatta.
Kedden délelőtt az óvónénik jóvoltából minden gyermek egy-egy csillámtetoválással gazdagodhatott. Szerdán egy tartalmas kiránduláson vehettek részt a kicsik a miskolci vadasparkban, ahol ismert és kevésbé ismert állatokat nézhettek meg közelről is. A csütörtöki nap több meglepetést is tartogatott. Délelőtt a "Misi Mókus tréfái" című bábelőadás várt mindenkire az aulában. Délután pedig a mezőkövesdi rendőrök és tűzoltók jóvoltából villogó, szirénázó autókba ülhettek be a gyerkőcök, ismerkedhettek meg azok felszerelésével. Bár a pályaválasztás még kissé korai, de bizonyára sokan a szívükbe zárták a különleges autócsodákat.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Pénteken délután négy órától igazi össznépi program került megrendezésre. A gyerekek mellett szülőket, nagyszülőket, hozzátartozókat is vártak az ovi udvarára egy nyárindító családi délután keretében. Kicsikre és nagyokra egyaránt büfé várt, lehetett virslit, üdítőt, csokit kávét egyaránt kapni. Az udvaron felállított ugrálóvárakat persze főleg a nebulók használhatták, de addig a szülők kedvükre beszélgethettek, aki pedig kedvet érzett hozzá, az kézműveskedhetett is. Este 7 órakor került sor a tombolaszelvények kisorsolására, melynek nyereményeit a szülők ajánlották fel. Nyolc órakor pedig, mintegy zárásaként az egész hétnek, az intézmény előtti parkolóban fellobbant a nap végét és a nyár kezdetét jelző tábortűz.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com