Véget ért a tavaszi forduló - mezőkeresztesi összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2017. június 16. péntek, 07:57
Véget ért a bajnokság őszi illetve tavaszi szezonja a megyei III. osztály dél-borsodi csoportjában szereplő Mezőkeresztes felnőtt együttese számára.
A tavaszi első fordulót hazai környezetben játszották. Április 1-én Borsodivánka látogatott el hozzájuk ahol 4-2-es keresztesi győzelemmel zárult a mérkőzés. A négy keresztesi gólszerző Zelei Bence, Kovács Péter, Himer Gábor és Szepesi Attila volt.
Április 8-án szintén hazai környezetben játszottak. A Bükkábrányi Bányász csapatát fogadták. A mérkőzés 2-0-ás gólarányú vereséggel ért véget.
Április 15-én került sor a Keresztes-Tiszabábolna mérkőzésre. A találkozó 2-1-es keresztesi győzelemmel ért véget. A keresztesi gólszerzők Kovács Péter és Szepesi Attila voltak.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Április 22-én Szomolya látogatott el hozzájuk. A mérkőzés 5-0-ás keresztesi győzelemmel ért véget. Az 5 gól közül Kovács Péter 3-at, míg Páricsi Zsolt és Csibrik Tamás egyet-egyet szerzett.
Április 29-én Sajóörösre utaztak a keresztesiek. A találkozón 0-3-as gólarányú vereséget szenvedtek el.
Május 6-án hazai környezetben fogadták a Bükkábrányi SC csapatát, ahol 2-0 ás győzelemmel ért véget a mérkőzés. A két keresztesi gólszerző Kovács Péter és Zelei Bence volt.
Május 13-án Hejőszalontára utaztak a keresztesiek. A találkozó 4-2-es keresztesi győzelemmel zárult. A gólszerzők Kovács Péter, Csibrik Tamás Csibrik Péter és Izsóf László voltak.
Május 20-án Tiszapalkonyát fogadták a keresztesiek. A találkozó 2-2-es döntetlennel ért véget. Mindkét keresztesi gólt Kovács Péter szerezte.
A tavaszi utolsó fordulót május 27-én Mezőnyárádon játszották. A mérkőzés 6-2-es keresztesi győzelemmel zárult. A 6 gól közül Zelei Bence 2-t, Szepesi Attila 2-t, míg Csibrik Tamás és Kovács Péter egyet-egyet szerzett.
Mezőkeresztes felnőtt csapata tavasszal lejátszott 10 mérkőzésből 9 győzelmet, 1 döntetlent tudhat maga mögött. Az 9 győzelemből 4-et hazai pályán, 5-öt pedig idegen környezetben szerzett. Az 1 döntetlen hazai pályán született. Ezzel az eredménnyel a tabellán a 2. helyen végeztek.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com