Ballagás és tanévzáró a bükkábrányi iskolában
Írta: Eleven Televízió   
2017. június 26. hétfő, 17:03

Június 23-án 15 órától tartották a ballagási, illetve a tanévzáró ünnepséget a Bükkábrányi Arany János Általános Iskolában. A 7.osztályos tanulók és szüleik által szépen feldíszített iskolában saját termükből indultak el csengőszóra a ballagó diákok, majd a tornaterembe vezetett útjuk.
A 8. osztályosok versekkel, idézetekkel búcsúztak az iskolától, tanáraiktól és az itt maradó iskolatársaktól és szüleiknek is köszönetet mondtak egy-egy szál virággal. A műsort a 8.osztályos lányok által előadott dalok színesítették, akiket Kaló Csenge 4.osztályos tanuló és Kovács Balázs gitáron valamint Nagy Beatrix tanárnő basszusgitáron kísért.
A hagyományok szerint a végzős diákok leendő iskolájuk szalagjait helyezték el az élet fájára. A ballagóktól a 7.osztályosok és az intézmény nevében Derekasné Orosz Andrea intézményvezető is elbúcsúzott, majd felsorolta az év kiemelkedő versenyeredményeit.  Megköszönték azon ballagtató szülők munkáját is, akik az elmúlt években sokat segítették az iskolát. Elismerést kapott Reviczkiné Máté Györgyi, Vanczákné Svercsok Erika és Molnár Zsolt Istvánné.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A ballagó diákok közül is többen elismerésben részesültek, aktív közösségi munkájáért diákönkormányzati díjat kapott Dányi Alexandra, Kaló Vanda, Makszimus Helga, Reviczki Györgyi és Vanczák Enikő. A médiaszakkörben nyújtott több éves, kiemelkedő teljesítményért Bodnár Máté és Nagy Dominik kapott elismerést, a kimagasló sportteljesítményért Csiba Kristófot, Szabó Adriennt és Vanczák Enikőt díjazták. Jánosházi Sándor-díjat érdemelt ki Jaksi Attila kiemelkedő sportteljesítményéért. Az Arany-díjat Reviczki Györgyi kapta meg.
A pedagógusok közül is többen vehettek át elismerést munkájukért: díszoklevelet kapott Nagy Beatrix, a ballagó nyolcadikosok osztályfőnöke, Szabóné Hajdú Katalin tanítónő, és Czufor Adrienn gyógytestnevelői munkájáért.
Ezt követően osztályonként kiosztásra kerültek a kiemelkedő tanulmányi eredményekért járó jutalomkönyvek, illetve a zeneiskola hűségkorsóját vehette át Kaló Vanda, Reviczki Györgyi és Vanczák Enikő.
A műsor végén az elsősök a szünidőt üdvözlő verset adtak elő, ezt követően pedig nem maradt más hátra, mint a bizonyítványok kiosztása az osztálytermekben.
 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com