Bükkaljai Mozaik 2017. július 5.
Írta: Eleven Televízió   
2017. július 17. hétfő, 11:35
 
Ballagás és tanévzáró a mezőnyárádi óvodában 1. rész
 

Június 2-án a mezőnyárádi óvodában elballagtak a legnagyobbak, a nagycsoportos gyerekek. Bár szeptembertől már az iskolapadba ülnek majd, most még vidám kisgyermekként búcsúztak el az ovitól. A hagyományokhoz híven a csoportok műsort adtak, elsőként a Pillangó, majd a Katica csoport őket a búcsúzó nagycsoportosok műsora követte. Természetesen a kisebbek is elbúcsúztak ballagó társaiktól, illetve az ünnepeltek is elköszöntek tőlük, az óvónéniktől, dajkáiktól.
A gyerekek ezután megkapták ballagási tarisznyájukat, illetve megismerkedhettek az iskola igazgatójával és leendő osztályfőnökükkel. A Szülői Munkaközösség két tagjától is búcsút vett az intézmény: Körtvélyesiné Kiss Juditnak és Sánta-Garics Orsolyának köszönték az elmúlt években nyújtott segítséget.
Ezután az intézmény vezetője kívánt mindannyiuknak élményekben gazdag szünidőt és szeptembertől sikeres tanulást, majd a gyerekek átbújtak a 6-oson, búcsút intve ezzel óvodájuknak. A napot pedig közös uzsonnával zárták a csoportszobában.

 
 
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
alt
 
Évzáró a bükkábrányi oviban
 

Június 2-án délután változatos program várt minden érintettre a bükkábrányi óvoda aulájában.
Négy órai kezdettel a középső csoportosok évzáró ünnepségére került sor. Ennek kezdeteként Galambos Lajosné az intézmény vezetője köszöntötte a vendégeket, majd a gyerekek versekkel, körjátékokkal, énekekkel színesített műsorral kedveskedtek a szülőknek.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 
Ballagás a József Attila úti óvodában
 

A mezőkeresztesi József Attila úti óvodában június 10-én, szombaton fél 10-kor gyülekeztek a gyerekek és a szülők, hogy részt vegyenek az intézmény tanévzáró ünnepélyén és elbúcsúztassák azt a 11 gyereket, akik szeptembertől már nem itt, hanem az iskola első osztályában kezdik a tanévet. Czirják Károlyné óvodavezető köszöntője után elsőként a kiscsoportosok, a Kiskert című műsorukkal búcsúztak el a ballagó társaiktól, majd a középsősök, a Kisegér alma című műsorral búcsúztak el. Ezt követően a nagycsoportosok léptek színre és mutatták be népies hangulatú műsorukat, majd végezetül, még utoljára körbejárták az óvoda termeit, majd átbújtak a virágokkal díszített hatoson.

 
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com