Elkészült a BMX ügyességi pálya, és a bányához vezető kerékpárút Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2017. július 29. szombat, 19:00
alt
Új attrakcióval bővült a bükkábrányi szabadidős lehetőségek köre: a hétvégén már kipróbálhatták az új bükkábrányi BMX ügyességi pályát a fiatalok, péntekre mindhárom elem beépítésre került, így megkezdődhetett a pálya megismerése, a trükkök gyakorlása. A két rámpát és egy középső ügyességi elemet - amelyeket a BMX-eseken kívűl a gördeszkások is használhatnak - egy aszfaltozott, 8x30 méteres területen helyezte el a kivitelező cég.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

A célközönség számára egyébként ajánlott a kihelyezett használati útmutató elolvasása, az ott leírtak betartása, a kivitelező ezt a munkák befejezését követően elhelyezte az iskola felőli elemen, jól látható helyen.
A felvételeken látható, hogy a területen további munkák még folyamatban vannak: a pálya környezetének rendezésén túl körbe lesz kerítve a terület, és hamarosan térfigyelő kamera is felszerelésre kerül.
A bányához vezető kerékpárút második szakaszának aszfaltozása is megtörtént, így az útpálya a temetőig teljes egészében használható, azonban megkérnek mindenkit, hogy az útpadka rendezéséig, feltöltéséig nagyon figyelmesen közlekedjenek.
A Béke és Sályi út közötti gyalogos- és kerékpárút talajelőkészítő munkái után a út alapja illetve a szegélykő készül jelenleg.

 

 

 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com