V. Motoros találkozó Mezőkeresztesen - hosszabb összeállítás
Írta: Eleven Televízió   
2017. augusztus 27. vasárnap, 00:00
alt
Ötödik alkalommal szervezett motoros találkozót Mezőkeresztesen a helyi motoros egyesület. Idén, Augusztus 18-án és 19-én a Népkert adott otthont az ország különböző pontjairól érkezett motoros résztvevőknek. Az első nap, pénteken, délután 16 órától az Iron Madein csapott a húrok közé, majd fél hattól a Cool Head Klon lépett a színpadra. A koncert után, a gyülekezőt követően egy rövid motoros túrára került sor a város utcáin, amely nem csak arra szolgált, hogy ki-ki megdolgoztassa kissé a blokkokban rejlő lóerőket, de kedvcsinálónak sem volt utolsó.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Miután minden motoros vissza érkezett a Népkertbe, az est további részében a koncerteké volt a főszerep. Elsőként Hevesi Tamás lépett a színpadra, majd a ZZ Copy csapott a húrok közé. Őket követte a színpadon a Play Machhine, majd az estét az Izé mega Hogyishijják koncertje zárta.
 
Másnap a programok tovább folytatódtak.
Délelőtt 10 órától motoros túrával indult a nap. A túrázók útja a Tiszakeszin található motoros emlékparkba vezetett, majd miután vissza tértek a Népkertbe, délután a vállalkozó szellemű versenyzők a legkülönfélébb ügyességi versenyeken vehettek részt.

Fél héttől már ismét a zenekarok csaptak a húrok közé. A sort a Bad Sector koncertje nyitotta a Népkert színpadán. Ezt követően a Retro Lady-s táncbemutatójára került sor. Majd a tombola sorsolás és a délutáni ügyességi versenyek eredményhirdetése következett. A tombola sorsolás abszolút nyertese idén is egy új robogóval lehetett gazdagabb.
Ez est folyamán színpadra lépett a Revival együttes, majd az Időgépnek csápolhattak a találkozó vendégei. A nap és egyben a találkozó zenés buliját a Karaoke Nosztalgia party zárta.
 
 
1. rész
 
 
 
2. rész
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com