Tájékoztató a hulladékgyűjtést érintő változásról, szelektív hulladékgyűjtés bevezetéséről (Bükkábrány, Mezőnyárád)
Írta: Eleven Televízió   
2017. október 08. vasárnap, 14:34

2017. október 1-től Bükkábrányban és Mezőnyárádon is a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladatokat a BMH Borsod Abaúj Zemplén Megyei Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. látja el.
A megyében történő egységes szolgáltatási színvonal biztosítása érdekében az alábbi szolgáltatásokat fogjuk biztosítani.
.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 

A háztartási hulladék gyűjtési napja BÜKKÁBRÁNYBAN minden hét HÉTFŐI napja.

A háztartási hulladék gyűjtési napja MEZŐNYÁRÁDON minden hét KEDDI napja.

Tájékoztató a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtésről
A házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés megvalósulásához társaságunk sárga színű, BMH Nonprofit Kft. feliratú SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTŐ zsákot biztosít ingyenesen a lakosság számára.
A sárga zsákban szelektíven gyűjthetőek a papír-, műanyag-, fémhulladékok és italos kartondobozok.
További részletek a zsákon találhatóak.
Ügyeljenek arra, hogy a zsákba kizárólag a felsorolt hulladékok kerüljenek! Amennyiben munkatársaink a szelektív hulladékgyűjtő zsákokban nem odavaló anyagot találnak, a zsákot nem szállítják el.
A megtelt zsákokat a gyűjtési időpontoknak megfelelően helyezze ki ingatlanja elé. A továbbiakban a gyűjtőjáraton dolgozó munkatársunk annyi zsákot dob a postaládájába, amennyi teli zsákot Ön előzetesen kihelyezett.

Az első szállítás időpontja BÜKKÁBRÁNYBAN: október 16. hétfő

Az első szállítás időpontja MEZŐNYÁRÁDON: október 10. kedd

Ezt követően a vonatkozó szállítási rend szerint 2 hetente.


A szelektív hulladékegyűjtő zsák elszállításának időpontjairól a www.bmhnonprofit.hu weboldalon a hulladéknaptárból tájékozódhat.

Tájékoztató a zöldhulladék gyűjtéséről
Társaságunk a zöldhulladékot kizárőlag BMH Nonprofit Kft. feliratú zöld színű ZÖLDHULLADÉK GYŰJTŐZSÁK feliratú, biológiailag lebomló zsákokban szállítja el.
A zsákokba helyezhetőek a falevelek, ágnyesedék, vágott fű, gyomok, stb. A közterÜletet nem szennyező módon a nagyobb méretű faágak max. 2 cm átmérőig, 1 méter hosszúságúra darabolva, kötegelve helyezhetőek el a zsákok mellett.
Munkatársaink a nem kötegelt ágakat nem szállítják el!
Ügyeljenek arra, hogy a zsákba kizárólag zöldhulladék kerüljön! Amennyiben munkatársaink a zöldhulladékos zsákokban háztartási vagy egyéb nem odavaló anyagot találnak, a zsákot nem szállítják el.
A megtelt zsákokat a gyűjtési időpontoknak megfelelően reggel 7 óráig helyezze ki ingatlanja elé. A továbbiakban a gyűjtőjáraton dolgozó munkatársunk annyi zsákot dob a postaládájába, amennyi teli zsákot Ön előzetesen kihelyezett.

Az első szállítás időpontja BÜKKÁBRÁNYBAN: október 9. hétfő

Az első szállítás időpontja MEZŐNYÁRÁDON: október 17. kedd

Ezt követően a vonatkozó szállítási rend szerint 2 hetente.
A zöldhulladék gyűjtőzsák elszállításának időpontjairól a www.bmhnonprofit.hu weboldalon a hulladéknaptárból tájékozódhatnak.

Tájékoztató a házhoz menő üveggyűjtésről

A BMH Nonprofit Kft. havonta egyszer gyűjti a családi házaknál az ép öblös üveget, melyhez átlátszó ÜVEGHULLADÉK GYŰJTŐZSÁK feliratú zsákot (postaládában elhelyezve, és ürítéskor pótolva) díjmentesen biztosít.
A gyűjtőzsákba az ép, egész sörös-, boros-, pezsgős-, befőttes-, és egyéb öblös üveget kérjük gyűjteni.
Az üveghulladékkal teli zsákokat a járatnapokon reggel 7 óráig, az ingatlan elé közterületre, jól látható helyre helyezzék ki! A megtelt zsákokért a szállítási napokon cserezsákokat biztosítunk!
Kérjük önöket, hogy törött öblös üveget és síküveget ne helyezzenek el a gyűjtőzsákban, mert a BMH Nonprofit Kft. munkatársai munkavédelmi okokból azokat nem szállítják el!

BÜKKÁBRÁNYBAN az első gyűjtés időpontja: november 2. csütörtök

Az itt feltüntetett időpontot követően minden hónap első csütörtökén érkezik gyűjtőjáratunk BÜKKÁBRÁNYBA az összegyűjtött üveghulladékáért.

MEZŐNYÁRÁDON az első gyűjtés időpontja: november 6. hétfő
Az itt feltüntetett időpontot követően minden hónap első hétfőjén érkezik gyűjtőjáratunk MEZŐNYÁRÁDRA az összegyűjtött üveghulladékáért.

További időpontokról honlapunkon a www.bmhnonprofit.hu oldalon az aktuális hulladéknaptárból tájékozódhatnak.


Tájékoztatjuk önöket, hogy az ügyfélszolgálati feladatokat a BMH Nonprofit Kft. megbízásából a MiReHuKÖz Nonprofit Kft. látja el.

Az ügyfélszolgálat elérhetősége:
Cím:3527 Miskolc, József Attila u. 53.
Telefon: +36 46 200-179 , +36 46 200-178, + 36 70 463-7714
Fax: +36 46 200-177
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
További információk a www.bmhnonprofit.hu weboldalon érhetők el.

A BMH Borsod Abaúj Zemplén Megyei Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com