A szépkorúakat köszöntötték Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2017. október 09. hétfő, 13:22

A mezőkeresztesi önkormányzat október 6-án tartotta meg az Idősek Napját minden 70 év feletti helyi lakos számára az iskola ebédlőjében. Mintegy 140-et jöttek el a rendezvényre.
Délután három órakor kezdődött a köszöntő műsor a Szépkorúak Napja alkalmából. Elsőként Majoros János üdvözölte a megjelenteket, majd Tállai András miniszter-helyettes, országgyűlési képviselő köszöntötte a vendégeket.
Külön köszöntötték a legidősebb megjelent hölgyet, Matiszkó Ferencnét, aki 1924-ben született, a legidősebb férfi pedig Gomba Barna bácsi, aki az idén tölti be 97. életévét. Mindkét ünnepeltnek virággal és ajándék csomaggal kedveskedett Majoros János és Tállai András.
A továbbiakban operettműsor szórakoztatta a szépkorúakat, majd őket az óvodások aranyos vásári komédiája és a Sárospataki Alapfokú Művészeti Iskola mezőkeresztesi táncosainak előadása követte.
A Mezőkeresztesi Gyermek Citerazenekar fellépése következett a sorban, majd a színpadi műsorok sorát a Jóbarátság Nyugdíjasklub műsora zárta.
A szépkorúak ezt követően fogyaszhatták el a finom estebédet, utána pedig Vitéz Bacsi József szolgáltatta a zenét koraestig.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 
 

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com