Bükkábrányi SC U11-U13 csapatok mérkőzései az okt.7-ei Bozsik Tornán
Írta: Eleven Televízió   
2017. október 10. kedd, 08:55
alt

2017. október 7-én a Bükkábrányi Sport Club U11-es és U13-as csapata Bozsik tornán vett részt Mezőkövesden. A korosztályokban körmérkőzésekkel döntötték el a csoporton belüli helyezéseket. A BSC U11-es csapata Mezőkövesd, Szentistván és Bogács együtteseivel került egy csoportba.
Az U11-esek az első mérkőzésüket Mezőkövesddel játszották, akiktől 2:0 arányban kaptak ki.
 A második mérkőzésüket Bogács ellen játszották. A találkozón 2 gól született, mindkét csapat 1-1 találatot szerzett, így döntetlen lett a mérkőzés. Az ábrányi gólt Papp Milán szerezte.
A 3. mérkőzésen Szentistván  ellen játszottak az ábrányiak. Ezt a mérkőzést már győzelemmel zárták, összesen 8 gólt szereztek, míg az ellenfél egyetlen egyszer talált be az ábrányi kapuba. A gólok közül Papp Milán öt, Sütő Máté három találatot szerzett.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

A BSC U13-as csapata Mezőkövesd, Bogács és Szentistván és Keresztes együtteseivel került egy csoportba.
Első mérkőzésükön Mezőkövesddel játszottak, akiktől 5-3 arányban kaptak ki. A három ábrányi gólt Miskolci Péter szerezte.
A  2. mérkőzést a bükkábrányi 13-as korosztály Bogács ellen játszotta, amin 7-1 arányban kaptak ki. Az egyetlen ábrányi gólt Miskolci Péter szerezte.
A 3. mérkőzésüket az ábrányiak keresztes ellen játszották. A találkozót 2-3 arányban a keresztesiek nyerték. A kettő ábrányi gólt Csizmadia Kristóf szerezte.
Az utolsó mérkőzésükön Szentistvánnal játszottak, akiktől 0-2 arányban kikaptak.
Az eredmények tükrében tehát az ábrányi U11 – es korosztály a tornán 3. helyen, az U13 – as korosztály pedig 5. helyen végzett.

 
  
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com