Mezőkeresztes - Mátészalka női kézilabda mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2017. október 10. kedd, 08:09
alt

A mezőkeresztesi női kézilabda csapat hazai körrnyezetben játszotta soron következő NB II-es mérkőzését, 2017. október 8-án. Ez alkalommal Mátészalka csapatát fogadták otthonukban. A találkozóra délután 17:30-tól került sor a mezőkeresztesi Általános Iskola Sportcsarnokában.
Az 1. félidőt a mátészalkai csapat gólja indította, amire hamarosan megérkezett válaszként a hazai csapat gólja is. A félidő első felében a hazai csapat magához ragadta a vezetést, egymás után négyszer is megrezegtette a vendégcsapat kapujának hálóját. Mátészalka csapata igyekezett felzárkózni, de nem tudta behozni a lemaradását.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

A félidő második felében azonban a vendégcsapat ráerősített és kezdte átvenni a vezetést, a két csapat felváltva értékesítette a gólokat, a keresztesiek 1-2 gólos hátrányba kerültek.  A félidei eredmény 11-13 lett a mátészalkai csapat javára.
A 2. félidőt a keresztesi csapat indította jobban. A félidő első felében a hazaiak igyekeztek felzárkózni, de a vendégek erős támadásai ezt mindig megakadályozták. A mátészalkaiak tovább növelték az előnyüket, a keresztesiek nem tudták beérni őket.
A félidő második felében a hazaiak igyekeztek felzárkózni, de nem tudták beérni ellenfelüket. A végeredmény végül öt gólos előny mellett 27-32-re zárult a mátészalkai csapat javára.

 

 
 
A bajnokság állásáról és a mérkőzésekről IDE KATTINVA olvashatnak bővebben.

 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com