Mezőkeresztes-Vásárosnamény kézilabda mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2017. október 24. kedd, 14:13
alt

A mezőkeresztesi női kézilabda csapata hazai pályán játszotta soron következő NB II-es mérkőzését 2017. október 22-én. Ez alkalommal a vásárosnaményi Vitka SE volt az ellenfél.  A találkozóra 17:30-kor került sor a mezőkeresztesi iskola sportcsarnokában.
Az 1. félidőt a vendégcsapat gólja nyitotta meg, a keresztesiek csak három perc elteltével tudtak szépíteni. A félidő első felében a két csapat felváltva értékesített gólokat, sokszor volt egyenlő az állás, azonban a vásárosnaményi csapat egyszer sem engedte át a vezetést a keresztesieknek.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

A félidő második felében a vendégcsapat folyamatos gólgyártásba kezdett és magához ragadta a vezetést. A hazai csapat igyekezett behozni a hátrányát, azonban a próbálkozások sikertelennek bizonyultak. Az 1. félidő végére a vásárosnaményiek előnye már 6 gólosra hízott, így a félidei eredmény 13-19 lett a vendég csapat javára.
A 2. félidőt ismét a vendég csapat indította el. A félidő első felében a vásáronaményi csapat tovább növelte az előnyét, a keresztesiek nem tudtak felzárkózni.
A félidő második felében a vendég csapat újra gólgyártásba kezdett, a hazai csapat nem tudta behozni a lemaradását. A félidő végére a végeredmény 23-38 lett az vásárosnaményi csapat javára.
 

 
 
A bajnokság állásáról és a mérkőzésekről IDE KATTINVA olvashatnak bővebben.

 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com