Az ősz jegyében tartottak szülős munkadélutánokat a bükkábrányi óvodában az elmúlt héten. Mind a négy óvodai csoportban voltak foglalkozások, a szülőket és nagyszülőket délután 3 órára várták a csemeték és az óvónénik. Az őszi erdő színes levelei, termései szolgáltak alapanyagul a szebbnél szebb alkotásokhoz, amit egyébként a gyerekek maguk gyűjtöttek az elmúlt hetekben.
A legkisebbek, a Napocska csoport gyermekei fogpiszkálóból és dióhéjból alkottak meg szüleikkel együtt gombákat, amelyeket aztán egy közös, az erdő terméseivel a természetet megidéző terepasztalra helyeztek el.
Utána pedig egy csigát készíthettek el szüleikkel együtt, amit aztán haza is vihettek. Másnap a Felhőcske csoportba várták a szülőket. Ők kisegeret készítettek szintén dióhéjból és egyéb termésekből. Ezután pedig dísztökből születtek szép alkotások levelek, termések felhasználásával.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 

Csütörtökön a Szivárvány csoport tartotta meg szülős délutánját. Itt is az ősz termései, a fák színes levelei voltak főszerepben, emellett dísztököt és burgonyát is használtak. A hét zárásaként a Csillag csoport kézműveskedett, itt is többek között gesztenyével, dióhéjjal, mandulával díszitettek.Emellett közös alkotások is születtek, amelyben szintén aktívan részt vettek a szülők és a gyerekek.
Végül minden csoport alkotásai kikerültek az óvoda tornaterméhez, ahol mindenki megcsodálhatja ezeket a napokban.
Az iskolában az őszi szünet előtti utolsó tanítási napon tartották a Haloween-bulit. Tökfaragással kezdődött a program, kisebb és nagyobb tökök egyaránt szolgáltak alapanyagként.
Ezt követően megszólalt a zene és kezdetét vette az estig tartó táncos mulatság.



 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com