Október 24-én tartotta soron következő ülését Mezőnyárád község képviselő-testülete. A 16 órakor kezdődő megbeszélésen összesen öt napirendi pont került megvitatásra.
Az első napirendben a szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályait állapították meg a tagok. A tavalyi szabályozással megegyezően idén is a családban élők fizetése nem haladhatja meg a a mindenkori öregségi nyugdíj legkisebb összegének 150 % -át egyedülállók esetében ez 180 %. Minden rászoruló 1-3 m3 tűzifát kap a beérkezett igények függvényében a szociális bizottság javaslata alapján.
A második napirendben az idősek napjának megrendezéséről tárgyaltak a képviselők. Idén november 10 -én 15 órakor kerül majd megrendezésre egy műsorral egybekötött estebéd.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A harmadik napirendben a helyi esélyegyenlőségi programot vizsgálták felül. A régi programot 2013 -ban fogadták el ezt az intézkedési tervet kellett frissíteni, határidőket módosítani.
A negyedik napirendben kitűzték a közmeghallgatás időpontját 2017. december 12 -én 17 órára.
Az ötödik napirendben időszerű feladatok között szerepelt a bölcsőde indulásának bejelentése. Szemét elhelyezés és az iskolába való bejárás kérdése. Az iskolapark fáinak állapotának felülvizsgálata.
A nyílt ülés végén zárt ülésen segélyekről, kérelmekről tárgyaltak a tagok.
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com