Hajdúböszörmény-Mezőkeresztes kézilabda mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2017. november 09. csütörtök, 11:32
alt

A mezőkeresztesi női kézilabda csapat idegenbe utazott november 4-én, a soron következő NB II-es mérkőzésére. Ez alkalommal Hajdúböszörmény együttese volt az ellenfél. A találkozóra délután 16 órától került sor a hajdúböszörményi Bocskai István Általános Iskola sportcsarnokában.
Az első félidőt a böszörményi csapat gólja indította, amire hamarosan megérkezett válaszként a keresztesi csapat gólja is. A félidő első felében a hazai csapat magához ragadta a vezetést. A vendég csapat igyekezett felzárkózni, de nem tudta behozni a lemaradását.
A félidő második felében a keresztesiek igyekeztek felzárkózni, de nem tudták utolérni ellenfelüket. A félidő végére a böszörményiek előnye nyolc gólosra emelkedett, így a félidei eredmény 19:11 lett a hazai csapat javára.
A második félidőt a vendég csapat indította jobban. A félidő első felében a böszörményi csapat viszont tovább növelte az előnyét, a keresztesiek nem tudtak felzárkózni.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

A félidő második felében a hazai csapat sorozatos gólgyártásba kezdett, a vendég csapat minden próbálkozás ellenére sem tudta behozni a lemaradását. A végeredmény végül 35:22 lett a böszörményi csapat javára.
A  mezőkeresztesiek edzője, Atkári Lajos értékelte a mérkőzést.
 

 
 
A bajnokság állásáról és a mérkőzésekről IDE KATTINVA olvashatnak bővebben.

 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com