Szépkorúak köszöntése Mezőnyárádon
Írta: Eleven Televízió   
2017. november 10. péntek, 18:33
2017. november 10-én ünnepelték Mezőnyárádon a szépkorúakat a házasságkötő teremben.
A rendezvényen szép számmal megjelent vendégek elsőként Korpás Zoltán előadásában hallgathatták meg Illyés Gyula Forrás című versét. Ezt követően Bárdos Szabolcs polgármester köszöntötte a megjelenteket, majd Tállai András a térség országgyűlési képviselője fejezte ki jókívánságait az ünnepelteknek.
Idén is sor került a legidősebbek külön köszöntésére. Mezőnyárád legidősebb lakója Orosz Laci bácsi, aki idén 95 éves. Ő nem volt jelen, így otthonában nyújtották át neki az ajándékokat. A jelenlévők között a legidősebb hölgy Nagy Antalné Manci néni volt, a legidősebb férfi pedig Koncz Gábor bácsi. Két idős házaspár is az ünneplők között volt. Boncsér Fülöp és Nagy Erzsébet az 50., Csató Kálmán és felesége Márta néni pedig a 60. házassági évfordulójukon vannak túl.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az óvodások vidám dalos műsorral szórakoztatták a szépkorúakat. Őket az iskola képviseletében Stefán Zsófi követte a színpadon egy verssel.
Az est zenével fűszerezett jó hangulatáról a Miskolci Operett két művésze, Ládi Gabriella és Bagi Csaba gondoskodott. Az ünnepi műsor után következett a finom vacsora, amelyet a konyhai dolgozók készítettek el, a szervezésben és felszolgálásban pedig a polgármesteri hivatal dolgozói és a vöröskeresztes hölgyek segítettek.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com