Bükkábrány község képviselő testülete november 20 -án tartotta soron következő testületi ülését. Az első napirendben nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó közszolgáltatásról szóló önkormányzati rendelet módosítására került sor. Árváltozás a tavalyi évhez képest nem történt. A közszolgáltatási szerződést egyhangúlag elfogadták a tagok.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A második napirendben a testület kitűzte a közmeghallgatás időpontját 2017. december 4 -én fél ötre. Utána Településképi Arculati Kézikönyvhöz kapcsolódó fórumra várják majd az érdeklődőket.
 
A harmadik napirendben a képviselők felülvizsgálták az esélyegyenlőségi tervet.
 
A negyedik napirendben Bükkábrány Község Önkormányzata és a Közös Önkormányzati Hivatal dolgozóinak karácsonyi jutalmazásáról döntöttek a jelenlévők.
 
Az ötödik napirendben Bükkábrány Község Önkormányzat részére három külterületi ingatlan megvásárlásáról döntöttek. 100 Ft/m² áron kerül megvásárlásra a tulajdonosoktól, összesen 2.217.500 Ft értékben.
 
A hatodik napirendi pontban indítványok, javaslatok között szerepelt az előző testületi ülések egyikén tárgyalt 1 db ÉRV részvényvásárlás 29399 Ft -ért, szó esett a logó és szlogenpályázat kiírásáról, valamint a decemberi programokról.
 
A testület jutalmat szavazott meg Szalai Szabolcs polgármesternek az egész éves munkájáért. A polgármester jelezte, hogy egy részét mint eddig mindig jótékony célra fogja felajánlani. A nyílt ülés után a testület zárt ülésen segélyeket, kérelmeket tárgyalt. Valamint a Bursa Hungarika és a szociális tűzifa pályázatok is elbírálásra kerültek.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com