Mezőkeresztes-Nyíregyháza női kézilabda bajnoki mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2017. november 28. kedd, 12:38
alt

November 26-án vasárnap, Nyíregyháza ellen, hazai pályán játszotta az őszi szezon utolsó mérkőzését a mezőkeresztesi női kézilabda csapat. A találkozóra 17:30-kor került sor a mezőkeresztesi iskola sportcsarnokában.
Az 1. félidőt az első percekben a nyíregyházi csapatnak sikerült indítani egymás után három  találattal.
Röviddel ezután azonban a vendég csapat szépített. A félidő első felében a vendég csapat bizonyult az erősebbnek és folyamatosan megtartotta vezető pozícióját.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

A félidő második felében a hazai csapat próbálta behozni a hátrányát, azonban a próbálkozások sikertelennek bizonyultak, így a félidei eredmény 9:17 lett a vendég csapat javára.
A 2. félidőt a hazai csapat indította egy góllal, de szinte azonnal meg is érkezett erre a vendégek válasza. A félidő első felében a keresztesi csapat szinte tehetetlennek tűnt a nyíregyháziak erős támadásaival szemben, akik egyre csak növelték az előnyüket.
A félidő második felében a hazai csapat igyekezett felzárkózni, de nem tudta behozni a hátrányát. A félidő végére a nyíregyháziak előnye tizenöt pontosra emelkedett, így  a végeredmény 21:36 lett a vendég csapat javára.
A hazai csapat edzője, Atkári Lajos, illetve Palatics Attila szakosztályvezető is értékelte a mérkőzést.
  

 
A bajnokság állásáról és a mérkőzésekről IDE KATTINVA olvashatnak bővebben.

 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com