"Vonattal" a Mikuláshoz
Írta: Eleven Televízió   
2017. december 04. hétfő, 12:52
Külön expressz vonat szállította a Mikulás birodalmába a gyerekeket és a szülőket december 3-án vasárnap Bükkábrányban.
A II. András téren már délután egy órától egész délután nyitva tartó adventi vásár várta az érdeklődőket. De a rénszarvasok mellett Miki egérrel és társaival is találkozhattak a gyerkőcök. A Mikulás-vonatra a krampuszok irányítása és segítsége mellett szállhatott fel mindenki, majd egy rövid, a Mátyás király és a Petőfi utcát érintő kitérő után az iskola és az arborétum területén levő mesevilág volt a 45 percenként induló csoportok végállomása.
Útközben a gyerekek énekekkel készültek a Mikulással való találkozásra.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az iskola udvarán újabb mesefigurák és mézeskalács díszítés várt a résztvevőkre. Piroska és a farkas csak külön feladat teljesítése után engedte tovább a csoportokat a Mikulás háza felé. Mivel pedig ezt a feladatot minden csoport tagjai ügyesen teljesítették, elkövetkezett a várva várt találkozás is. A házba viszont csak egy újabb közös éneklés után volt szabad belépni. Ez után a jóságos öreg minden apróságnak személyesen adta át a finomságokkal teli csomagot.
Olyan is volt, aki kameránkon keresztül egy verssel köszönte meg az élményeket. A csoportokat az expressz szállította vissza a főtérre.
Az ünnepi fények kigyulladása után a Bükkábrányi Hagyományőrző Egyesület adventi és karácsony dalokból összeállított dalcsokra hangzott el, jelezve: elérkezett a várakozás időszaka, készülünk a karácsonyra.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Riporter


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com