Futball Mezőkeresztes - őszi összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2017. december 05. kedd, 12:10
alt

Véget ért az őszi szezon a megyei II. osztály Közép csoportjában szereplő Mezőkeresztes felnőtt együttese számára. Most a lejátszott és felvételre került találkozókról készült összefoglalót és gólokat tekinthetik meg.

Az első fordulóban, augusztus 12-én idegen környezetben játszottak Hernádnémeti együttese ellen. A találkozó 3-0-ás gólarányú vereséggel ért véget.
Augusztus 19-én Bükkzsérc csapatát fogadták otthonukban, ekkor 2-1-re kaptak ki. Az egyetlen gólt Győrki Bence József szerezte.
Augusztus 26-án Tiszakeszire utaztak. A mérkőzés 7-0-ás vereséggel ért véget.
Szeptember 2-án Nyékládháza csapata látogatott el a keresztesiekhez, ahol 3-1-es gólarányú vereséget szenvedtek el. Az egyetlen gólt Gál Dénes szerezte.
Szeptember 10-én Kisgyőr otthonába utaztak. A találkozó 2-1-es vereséggel ért véget. Az egyetlen gólt Kovács Péter szerezte.
Szeptember 16-án hazai pályán játszottak a keresztesiek Sajószöged ellen. A mérkőzés 3-2-es szögedi győzelemmel zárult. A két keresztesi gólt Kovács Péter szerezte.
Szeptember 24-én Cserépfalu otthonába utaztak. A találkozó 4-1-es gólarányú vereséggel ért véget. A gólt Szentpéteri Gábor Zsolt szerezte.
Szeptember 30-án Mezőnagymihály látogatott el hozzájuk. A találkozó 2-2-es gólarányú döntetlennel zárult. A gólokat Izsóf László és Hargitai Gábor szerezte.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

Október 7-én Ónodra utaztak. A mérkőzés 4-2-es vereséggel ért véget. A gólokat Páricsi Zsolt és Győrki Bence József szerezte.
Október 14-én Mezőcsát együttesét fogadták otthonukban, ahol 3-2-es gólarányban nyertek. A 3 keresztesi gólt Csibrik Péter, Zelei Bence és Kovács Péter szerezte.
Október 22-én Vatta ellen 7-0 arányban kaptak ki.
Október 28-án Emőd együttesét fogadták otthonukban, ahol 4-2-re kaptak ki. A gólokat Zelei Bence és Vécsey Sándor Márk szerezte.
November 5-én Tibolddarócra utaztak. A találkozó 7-2-es daróci győzelemmel zárult. A két keresztesi gólt Kovács Péter és Győrki Bence József szerezte.
November 11-én Tiszapalkonyával mérkőzhettek volna meg, de a palkonyaiak nem vállalták a mérkőzést, így a 3 pontot a keresztesiek kapták meg.
November 19-én Harsány ellen 3-2 arányban kaptak ki. A gólokat Izsóf László és Győrki Bence szerezte.
November 25-én Hernádnémeti csapata látogatott el a keresztesiekhez. A mérkőzést 6-1 arányban nyerték meg. A 6 keresztesi gól közül Kovács Péter hármat, Szentpéteri Gábor Zsolt kettőt, míg Vécsey Sándor egyet szerzett.

Mezőkeresztes felnőtt csapata az ősszel lejátszott 16 mérkőzésből 3 győzelmet, 1 döntetlent és 12 vereséget tudhat maga mögött. A 3 győzelemből 2 hazai pályán, míg 1 idegen környezetben született, a döntetlen pedig hazai pályán. A 12 vereségből 5 hazai pályán 7 idegen környezetben szerzett. Ezzel az eredménnyel a 14. helyen végeztek a tabellán.


 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com