Mezőkeresztesi kézilabda - őszi összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2017. december 05. kedd, 12:18
alt

Véget ért az őszi szezon a mezőkeresztesi felnőtt női kézilabda együttese számára. Most ebben az időszakban lejátszott találkozóról készült összefoglalót tekinthetik meg mérkőzésről mérkőzésre.

Az őszi szezon első mérkőzését hazai környezetben Bőcs ellen játszották szeptember 17-én. Ennek a találkozónak a végeredménye 17:19 lett a vendég csapat javára.
Szeptember 24-én Debrecen otthonába utaztak, ahol 31:18-as gólarányú vereséget szenvedtek el.
Szeptember 30-án a keresztesi csapat Ózd együtteséhez utazott. A mérkőzést 28:18-ra nyerték a házigazdák.
Október 8-án Mátészalka együttesét fogadták otthonukban. A találkozót a mátészalkai csapat nyerte 27:32-re.
A soron következő összecsapásra október 22-én került sor. Ez alkalommal a keresztesiek hazai környezetben, Vásárosnamény együttese ellen léptek pályára. A mérkőzést 23:38 gólarányban a vendégek nyerték meg.
Október 29-én Kazincbarcika együttese ellen lépett pályára a keresztesi csapat. A mérkőzést 26:20-ra nyerték a keresztesiek. A legtöbb gólt Király Ramóna értékesítette.
November 4-én a keresztesi csapat Hajdúböszörmény együtteséhez utazott el. A találkozót 35:22 arányban a hazai csapat nyerte.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

A soron következő mérkőzést november 18-án idegen környezetben játszották a keresztesiek Alsózsolca csapata ellen. A mérkőzést a vendégcsapat nyerte 32:26-ra.
A szezon utolsó találkozóján a mezőkeresztesiek Nyíregyháza csapatát fogadták otthonukban, ahol 21:36 arányban kaptak ki.

Mezőkeresztes felnőtt női kézilabdacsapata így az ősszel lejátszott 9 mérkőzésből 2 győzelmet és 7 vereséget tudhat maga mögött. A két győzelemből egy hazai pályán, egy idegen környezetben született. A tabellán ezzel az eredménnyel a 8. helyen állnak.

 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com