Adventi est a bükkábrányi iskolában: meggyújtották a negyedik adventi gyertyát is
Írta: Eleven Televízió   
2017. december 22. péntek, 19:48

December 21-én tartották meg a Bükkábrányi Arany János Általános Iskola jótékonysági adventi ünnepségét. A gyerekek már hetek óta készültek az estére, és izgatottan várták, hogy a közönség elé léphessenek.
Elsőként az énekkar köszöntötte a vendégeket a Fenyőfák alatt című dallal. Az elsősök egy vidám táncos műsorral készültek, amellyel a Télapót üdvözölték.
A kicsiket a másodikosok betlehemes játéka követte. A harmadikosok  egy ötletes táncos produkcióval készültek, természetesen náluk is a karácsony, az ajándékozás állt a középpontban, csakúgy mint a 4.osztályosok műsorában.
Az ötödikesek Lev Tolsztoj: Panov apó című tanulságos történetének átdolgozását mutatták be a közönségnek. A hatodikosok egy látványos fényjátékot adtak elő, majd a hetedikesek a fekete színház kellékeivel idézték meg a téli Bükkábrány világát. Az osztályok műsorai közül a legnagyobbak jöttek utoljára, a nyolcadikosok gyertyás táncot mutattak be. Az este első részét az énekkar dala zárta.
A folytatásban Bükkábrány főterén még egy közös dalt adtak elő a gyerekek és a pedagógusok, miközben fellobbant a negyedik adventi gyertya lángja is.

Hirdetés_______________________________________________________________________
  
 

 

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com