Református bál Bükkábrányban (hosszabb összeállítás)
Írta: Eleven Televízió   
2018. február 19. hétfő, 00:00
alt
Református bált tartottak Bükkábrányban február 3-án, 19 órától az iskola ebédlőjében. Az estet a református presbitérium tagjai szervezték, abból a célból hogy támogassák az egyházközséget és a templomot.
Hajdú Ferencné tiszteletes asszony köszöntötte először a megjelenteket és a vendégeket. Szalai Szabolcs, Bükkábrány polgármestere és a bál védnöke is szólt pár szót, amiben méltatta az összefogást, ami a nemes cél érdekében jött létre. Ez után a megjelentek Titka Gitta és Nádaski Attila énekművészek műsorát élvezhették, akik előadásában Elvis Presley dalok, valamint népszerű magyar slágerek csendültek fel.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az est fővédnöke Dudás Ferenc esperes, poroszlói lelkipásztor volt, aki pohárköszöntőjében a jótékonyság mellett felhívta a figyelmet, milyen fontos minden ember számára akár egy-egy "jó szó" is. A finom vacsorát jóízűen fogyasztották a vendégek, amit a bükkábrányi konyha dolgozói készítettek.
Az est alatt a talpalávalóról pedig Vanczák Árpád gondoskodott, akinek műsora alatt táncra perdültek a bál résztvevői. Természetesen a tombolasorsolás sem maradhatott el, 11 óra körül izgulhattak a jelenlevők, hogy az ő számukat húzzák ki.
 
 

Operatőr


Vukovich Ákos
      tulajdonos

Telefon: +36 (30) 296 8854

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com