Mezőkeresztes-DVSC TVP U21 NB II női kézilabda mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2018. február 26. hétfő, 16:22
alt

Február 25-én hazai környezetben lépett pályára a mezőkeresztesi női kézilabda csapat a soron következő NB II-es mérkőzésén. Ez alkalommal Debrecen csapatát fogadták. A találkozó délután 17:30-tól vette kezdetét a mezőkeresztesi sportcsarnokban.
Az 1. félidőt a keresztesi csapat gólja indította, amire azonnal megérkezett a debreceni csapat válasza. A félidő első felében a két csapat felváltva értékesítette góljait, majd a vendégcsapat folyamatos gólgyártásba kezdett. A hazai csapat igyekezett felzárkózni, de nem sikerült.
A félidő második felében a hazai csapat próbálta behozni a lemaradását, azonban a próbálkozások ismét sikertelennek bizonyultak, így a félidei eredmény 11:21 lett a Debrecen javára.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 A 2. félidőt ismét a keresztesiek nyitották két góllal, de rövid időn belül a debreceniek is betaláltak ismét a kapuba. A félidő első felében a vendég csapat folyamatosan  értékesítette góljait.
A félidő második felében a vendég csapat sorozatos gólgyártásba kezdett, a hazai csapat minden próbálkozás ellenére sem tudott közelebb kerülni ellenfeléhez. A félidő végére a végeredmény 24:45 lett a debreceni csapat javára.
A hazai csapat szakosztályvezetője, Palatics Attila így értékelte a mérkőzést.

 
 
 
A bajnokság állásáról és a mérkőzésekről IDE KATTINVA olvashatnak bővebben.

 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com