Gázolajat loptak két kamionból és a bükkábrányi bányából
Írta: Eleven Televízió   
2008. szeptember 01. hétfő, 18:00
A Bükkábrányi Rendõrõrs a lakosság segítségét kéri a következõ ügyben:2008.augusztus 25-én, vasárnapról hétfõre virradóan 0 és 2 óra között 1100 liter gázolaj eltulajdonítására került sor Bükkábrányban, a benzinkút területén.
Az ott parkoló kamionok közül két vontatón lefeszítették a tanksapkát, és körülbelül 360.000 Ft értékben lefejtették az üzemanyagot.A bányából történt gázolajlopás részleteit is elolvashatja, ha a címre gombra kattint.
Hirdetés_______________________________________________________________________





A jármûvek takarták egymást, így valószínûleg a 3-as fõút felé vihették el zsákmányukat a tolvajok. Erre enged következtetni, hogy az eddig meghallgatott tanúk a fõút mellett láttak egy autót, és több személyt ebben az idõpontban.
Amennyiben a megadott idõpontban ebben az irányban járt a 3-as úton,vagy a benzinkútról kikanyarodva Mezõkövesd irányába haladt tovább,és gyanúsat észlelt ezen a szakaszon, kérjük, hogy a 107-es rendõrségi hívószámon, vagy a Bükkábrányi Rendõrõrsön, a 49/335-110-es telefonszámon jelentkezzen.

Gázolaj lopás közben értek tetten a bükkábrányi bánya dolgozói közül két alkalmazottat ma hajnalban, azaz szeptember 1-én a rendõrõk-errõl tájékoztatott minket az õrsparancsnok, Bajnóczky Mátyás. A két személy mintegy 290 liter gázolajat csempészett ki a bányából, a rendõrök az üzemi területen kívül várták õket.
A rajtaütéskor az egyik személy megpróbált elmenekülni, míg a másikat az autóban fogták el. A bánya segítségével sikerült azonosítani azt a gépet is, amelybõl a gázolaj eltûnt, így további személyek is a rendõrség látókörébe kerültek.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!