Vatta község története
Vatta monográfiája
Letölthető»

 

 

Főoldal - Hírek

A képre kattintva a köszöntő nagyobban is letölthető!
ÁLLÁSPÁLYÁZAT
2024. április 22.

ÁLLÁSPÁLYÁZAT
VATTA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
pályázatot hirdet Köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében
főigazgató
Munkakör/feladatkör betöltésére.

Tevékenységi kör (ellátandó feladatok):

További részletek *pdf


TESTÜLETI ÜLÉS MEGHÍVÓ
2024. április 05.


TESTÜLETI ÜLÉS MEGHÍVÓ

Vatta Község Képviselő Testületét 2024. április 10-én /szerdán/ 16:00 órakor Az önkormányzat házasságkötő termébe összehívom.

További részletek *pdf


TESTÜLETI ÜLÉS MEGHÍVÓ
2024. március 01.


TESTÜLETI ÜLÉS MEGHÍVÓ

Vatta Község Képviselő Testületét 2024. március 06-án /szerdán/ 17:00 órakor Az önkormányzat házasságkötő termébe összehívom.

További részletek *pdf


TESTÜLETI ÜLÉS MEGHÍVÓ
2024. január 25.


TESTÜLETI ÜLÉS MEGHÍVÓ

Vatta Község Képviselő Testületét 2024. január 30-án /kedd/ 16:15 órakor Az önkormányzat házasságkötő termébe összehívom.

További részletek *pdf


RENDKÍVÜLI TESTÜLETI ÜLÉS MEGHÍVÓ
2024. január 08.


RENDKÍVÜLI TESTÜLETI ÜLÉS MEGHÍVÓ

Vatta Község Képviselő Testületét 2024. január 10-én /szerda/ 16:00 órakor Az önkormányzat házasságkötő termébe összehívom.

További részletek *pdf


HIRDETMÉNY
2023. december 21.

Kivonat Vatta Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2023. november 29-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből:Vatta Község Önkormányzata Képviselő-testületének 94/2023.(XI.29.) önkormányzati határozata a Bükkábrányi Közös Önkormányzati Hivatalban a 2023.évi igazgatási szünet elrendeléséről További részletek *pdf


FALUKARÁCSONY
2023. december 16.


Képgaléria: Fotó: Mezővári Attila

Vatta Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2023. december 16-án szombaton 15.00 órától a Közösségi Tér épületében FALUKARÁCSONYT rendezett.
A karácsonyi fényekben pompázó településről több száz lakó érkezett a közös ünnepségre a Közösségi tér épületébe az év talán legszebb, de minden bizonnyal a legmeghittebb advent és karácsonyi közös ünnepségre, ahol szórakoztató programokkal ünnepelték a falu közös karácsonyát.
Az ünnepi műsor kezdetén Bozó Szilvia műsorvezető köszöntötte a megjelenteket, majd az ünnepi program Szekeres Adrienn Adventi koncertjével kezdődött. Az énekesnő legszebb és legismertebb karácsonyi dallamokkal, szívből szóló slágerekkel érkezett. Az adventi koncert igazi családi kikapcsolódást nyújtott az ünneplőknek, ahol a kicsik és a nagyok egyaránt taláhattak szivhez szóló ünnepi dallamokat.
A koncert után Hajnal András református lelkész mondta el ünnepi gondolatait a legmeghittebb ünnepről, amikor a kis gyermek Jézust ünnepeljük.
A lelkész után Birinyi László polgármester Vatta Község Önkormányzata nevében szeretettel köszöntötte Vatta község nagy családját, akiknek Áldott karácsonyt, békés, boldog, eredményekben gazdag új évet kívánt.
Az ünnepi műsor további részében az Emőd Brass fúvószenekar adventi műsorával felejthetetlen élményt nyújtottak az ünneplőknek.
Az ünnepi műsort követően feldíszítették a falu közös karácsonyfáját, a kézművesfoglalkozáson a napokban közösen készített díszekkel.
Az ünnepi rendezvényen a szülői munkaközösség által készített süteményeket, és kézműves termékeket is lehetett vásárolni.
Az ünnepség végén az Önkormányzat vendégül látta a vattai lakosokat. Az ünneplőknek sült hurkát és sült kolbászt kíbáltak, forró teával és forralt borral.
A köszönet a vattai falukarácsonyi ünnepségért a község önkormányzatának és a rendezvény lebonyolításában közreműködőknek.


MEGHÍVÓ FALUKARÁCSONYRA
2023. december 06.


MIKULÁS-NAPI PARTI
2023. december 5.


Képgaléria: Fotó: Mezővári Attila

Vatta Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2023. december 5-én 17 órától a Közösségi Tér épületében MIKULÁS PARTIT rendezett. Az ünnepség elején Birinyi László polgármester köszöntötte a gyerekeket és a kísérő szülőket, majd elkezdődött a vidám mikulás ünnepség. A színpadon az Egyszervolt mesezenekar szórakoztatta a gyerekeket, gyermekslágerekkel, gyermekmesék életre keltésével, óriási mesefigurák szerepeltetésével. A gyerekek körében vidám hangulatot teremtettek a mesefigurák, akik végig sétáltak a nézőtér vendégei között, és sok-sok gyerekkel pacsiztak, majd együtt énekeltek. A vidám hangulat tetőfokán a mesezenekar a mesefigurák után végül is behívta a várva várt mikulást is. Az öreg nagy szakállú leült a gyerekek elé, a telepakolt puttonyát maga mellé tette, és vidáman beszélgetett a gyerekekkel. A jó hangulatú beszélgetés után minden 14 év alatti „jó”vattai gyereknek egy-egy óriás mikulás csomagot ajándékozott. A boldog gyermekkacajtól hangos terem végén a szervezők finom pizzával, teával kínálták a Kicsiket és Nagyokat. A terem végén a szülői munkaközösség jóvoltából sütivásárt is berendeztek, ahol finomabbnál, finomabb házi készítésű süteményeket lehetett vásárolni. A vattai gyermekek számára biztos, hogy csodálatos emlék marad a kedd esti mikulás parti, köszönet a község önkormányzatának és a rendezvény lebonyolításában közreműködőknek.




Birinyi László polgármester

Riport Korán Istvánnal
© 2005-2024 Minden jog fenntartva! Me-NET Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.