2009. június 13-án, szombaton 2008/2009. évi megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság zárásaként a kedvezõtlen pályaviszonyok miatt elhalasztott tavaszi elsõ fordulóját pótolták a csapatok.
Bükkábrány ifjúsági és felnõtt együttesei Bükkzsércre utaztak.
Az ifisták mérkõzése 15 órakor kezdõdött. Õsszel Bükkábrányban találkozott egymással a két csapat, akkor 5-1-s gólarányú bükkzsérci gyõzelem született.

Hirdetés_______________________________________________________________________





A találkozót a bükkábrányi ifisták kezdték meg nagyobb lendülettel, õk alakítottak ki inkább helyzeteket, ennek ellenére a 25. percben mégis a bükkzsérci csapat szerzett vezetést, amikor Kiss Gábor szerzett gólt csapatának.

A 28. percben a bükkzsérci fiúk tovább növelték elõnyüket, ezúttal Somogyi Dániel volt eredményes, így 2-0ra változott a találkozó állás
A 30. percben Somogyi Dániel megszerezte a bükkzsérci csapat 3. találatát is, így 3-0 lett az állás.
A bükkábrányiak a gyorsan bekapott 3 gól ellenére sem adta fel, és a 31. percben Barta Dániel által megszerezték õk is elsõ találatukat, 3-1-re változott a találkozó eredménye.
Majd a 35. percben máris egy gólosra csökkent a két csapat közötti különbség, Ménes Péter gólja révén 3-2-re módosult az állás.
Az elsõ játékrészben a bükkábrányi fiúknak már nem sikerült kiegyenlíteni, így a második félidõ 3-2-es állás mellett vette kezdetét.
A 2. félidõben a 63. percben a bükkzsérciek ismét gólt szereztek, ismét Somogyi Dániel volt eredményes, így 4-2-re változott a mérkõzés eredménye.
A 80. percben a bükkábrányiak is újabb találatot könyvelhettek el, Moroncsik Márk gólja 4-3-ra változtatta az állást.
A hátra lévõ idõben az ábrányiak elõtt adódott lehetõségeket már nem sikerült gólra váltaniuk, nem sikerült kiegyenlíteniük, így a Bükkzsérc-Bükkábrány ifjúsági labdarúgó mérkõzés végeredménye 4-3 maradt.

A Bükkzsérc -Bükkábrány felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzést 17 órától játszották. Az õszi szezonban Bükkábrányban a két csapat közötti összecsapás 6-1-s gólarányú bükkábrányi gyõzelmet hozott.
A mérkõzés elsõ félidejében a két csapat között egyenlõ erõk küzdelme alakult ki, hiszen mindkét csapat vonatkozásában tétje volt a mérkõzésnek, az ábrányiak a bajnoki elsõség, míg a bükkzsérciek a kiesés elkerülése érdekében küzdöttek.
A 21. percben a játékvezetõ a zsérci Mikita József és Visegrádi Barnabás civakodását elégelte meg és mutatta fel mindkét játékosnak a sárga lapot.
Fél óra elteltével a hazai bükkzsérci csapat örülhetett, hiszen Losonci Sándor idõközben irányt változtatott lövése akadt be a bükkábrányi kapuba, így meglepetésre a bükkzsérciek szereztek vezetést.
A 40. percben a játékvezetõ Nagy Lászlónak mutatott fel sárga lapot szabálytalan megmozdulását követõen.
Majd a 45. percben a bíró ismét elõvette a sárga lapot és mutatta fel ezúttal Gyöngy Istvánnak gáncsolásért.
Az elsõ félidõben a bükkábrányiak akarata ellenére nem sikerült nekik megszerezni az egyenlítést jelentõ találatot, így a második 45 perc egy gólos bükkzsérci vezetés mellett kezdõdött el.
A 2. félidõbõl csupán 4 perc telt el, amikor egy szögletbeadást követõen végül Nagy László lõtte a zsérci kapuba a labdát, így kiegyenlítettek az ábrányiak, 1-1 lett az eredmény.
Az 57. percben Béres Roland állította meg szabálytalanul ellenfelét, amiért a bíró sárga lapot mutatott fel neki.
A 62. percben Kerekes János reklamálását elégelte meg a játékvezetõ és mutatott fel neki is sárga lapot.
A 2. játékrészre a bükkábrányi csapat átvette a mérkõzés irányítását és alakítottak ki sorra helyzeteket.
A 81. percben Rémiás Róbert is elkönyvelhetett magának egy sárga lapot.
A 85. percben a bükkábrányi csapat átvette a vezetést, Kerekes János lõtte a zsérci kapura a labdát, amely irányt változtatva a hálóban kötött ki, így az ábrányiak 2-1-es vezetésre tettek szert.
A 89. percben a zsérci Sánta Szabolcs is sárga lapos játékvezetõi figyelmeztetésben részesült.
A 90. percben a bükkzsérci csapatnak sikerült még kiegyenlítenie, a hazaiak Szõllõsi Attila révén gólt szereztek, így 2-2 lett az eredmény.
A gólt követõ középkezdés után a játékvezetõ végett vetett a találkozónak és mivel az ábrányi csapat riválisai sem tudtak nyerni, a Bükkábrányi Sport Club felnõtt csapata több mint 20 év után újra bajnoki címet ünnepelhet!

Bükkábrányba hazatérve a bajnokcsapatot lelkes közönség és babgulyás fogadta. Az éremátadásról és az évzáró bankettrõl a késõbbiekben beszámolunk.

További eredmények és tabella (felnõtt) - nagyításhoz kattints a képre!





További eredmények és tabella (ifi) - nagyításhoz kattints a képre!






 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!