Városavató ünnepséget tartanak Mezõkeresztesen
Augusztus 29-én és 30-án ünnepli Mezõkeresztes várossá nyilvánítását. Ebbõl az alkalomból 29-én szombaton 11 órától kezdõdnek a programok. Fõzés, kispályás labdarúgó torna, karatebemutató, kutyás és tűzoltó bemutatók, valamit tánc, ügyességi vetélkedõk és játékok várják egész nap a kilátogató lakosokat. Fél 8-tól pedig a Palmetta zenekar élõ koncertje zárja a napot.
 

Hirdetés_______________________________________________________________________




Vasárnap 8 órától zenés ébresztõvelkezdõdik a nap, majd 9 órától ökumenikus szertartás a református templomban. Itt kerül sor a város kulcsának és zászlójának megáldására és megszentelésére. Fél 11-kor következik a városavató ünnepség és a kitüntetések átadása a Városháza elõtt. Az avatón beszédet mond Dr. Szily Katalin asszony, a magyar köztársaság országgyûlésének elnöke. Közremûködik Koncz Gábor Kossuth-díjas színmûvész, valamint a Mezõkeresztesi Vegyeskórus, a Mezõcsáti Kristály és Kék Lagúna mazsorettcsoport, és az Emõd-Brass fúvószenekar.
13 órától neves vendég mûvészek közremûködésével ünnepi szórakozás a Népkertben, amelynek keretén belül az önkormányzat szeretettel meghív minden kedves lakost egy ebédre. Közben a színpadon elkezdõdnek a mûsorok, Madarász Katalin és barátai, gyermekelõadás, mulatós nóták, operett, a Miskolci Nemzeti Színház közremûködésével, ezután Márió, Kovács Kati, a Republic együttes, majd az est zárásaként tûzijáték lesz látható. A szervezõk mindenkit szeretettel várnak.

 

 

 
Nagyításhoz kattintson a képre!
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!