Az Eleven Televízió természetfilm-sorozata október 7-én új résszel folytatódik: a sorozat 3.epizódja immár a Borsodi Mezõséget mutatja be a nézõknek, az ott élõ növény- és állatvilágot ismerhetik meg ezúttal. Tartsanak velünk most is, hiszen érdekes és hasznos információkat tudhatnak meg errõl a tájegységrõl is.
Az Állatok Világnapjához kapcsolódva, valamint az "Összefogás a könyvtárakért" rendezvény-sorozat részeként október 7-én, szerdán reggel 8 órától a bükkábrányi iskolások már megtekinthetik az Országos Természetfilm Fesztiválon az Életmód és környezetvédelem kategória fõdíjával is elismert sorozat újabb epizódját.

Hirdetés_______________________________________________________________________





A televíziónk valamint a bükkábrányi Községi Könyvtár gondozásában elkészült interaktív természetfotó-kiállítás, a "Tájaink és kincseink" is újabb állomásához érkezik október 5-én: a Bükki Nemzeti Park felsõtárkányi látogatóközpontjában mutatjuk be a tárlatot, amelyet ezúttal a szakmai közönség is megismerhet majd, aminek apropója is van.

Mint arról korábban beszámoltunk, a 4 elembõl álló kiállítás ötletét és a megvalósított tárlatot a nemzeti park vezetõsége érdemesnek találta arra, hogy az általuk felügyelt, 3 megyét is érintõ területen a "Tájaink és kincseink" címû kiállítás alapján szülessenek az egyes tájegységekrõl hasonló tárlatok.A nemzeti park mindebben számít a kiállítás szervezõinek szakmai és gyakorlati segítségére is.
A tárlat ezt követõen, október 19-étõl az Eszterházy Károly Fõiskola Médiainformatikai Intézet meghívásának tesz eleget, ahol részben ismét szakmai közönség elõtt mutatjuk majd be, hiszen a média tanszék mellett a természettudományi tanszék számára is bemutatóként szolgál majd a tárlat.
Az egri Líceum Televízió ehhez kapcsolódva egyébként az Eleven Televízió természetfilmjeit és további produkcióit is mûsorra tûzi októberben.
A kiállítás a továbbiakban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Könyvtár meghívásának tesz majd eleget, várhatóan november folyamán visszük el oda a tárlatot.
További, a televízióval kapcsolatos hír még, hogy a Nyíregyházán október 7-9-ig megrendezett Országos Függetlenfilm Fesztivál programjának részeként levetítésre kerül a mezõkeresztesi Szervita Nõvérek Gyermekotthonáról készült film.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!