Országos döntőbe jutott a vattai lábtenisz csapat
Írta: Eleven Televízió   
2011. január 25. kedd, 15:00

A mezőkeresztesi Kossuth Lajos Általános Iskola színeiben indult a Diákolimpián a Szemere Bertalan Tagiskola fiú és lány lábtenisz csapata. Az országos elődöntő idén Kazincbarcikán került megrendezésre.
Lány párosban az „A” csapat csoportjában legyőzte a kazincbarcikai Sportiskola csapatát, így az 1. helyen jutott tovább. A keresztjátékban a sárospataki Árvay Gyakorló Iskola csapatával játszott, ahol alul maradtak a lányok, így az 5.-8. helyért játszhattak. Először a kazincbarcikai Sportiskola csapatát győzték le, az 5. helyért való küzdelemben pedig Sajószentpéter csapatát, így az A csapat az 5. helyen végzett.

Hirdetés_______________________________________________________________________

A lány páros „B” csapat csoportjában szoros küzdelemben a 3. helyet szerezte meg, így összesítésben a 9-10. helyen fejezték be a versenyt.

A lány hármasban a csoportjukból Kazincbarcika és Sajószentpéter legyőzésével 2. helyen végeztek a lányok.
A keresztjátékban Sárospatak „A” csapatával játszottak, ahol szoros küzdelemben alul maradtak, így nem jutottak be a döntőbe. A 3. helyért folyó küzdelemben kazincbarcikai Sportiskola „B” csapatával mérkőztek meg. 2:0-ás győzelmük a bronz érmet és az országos döntőn való részvételt jelentette.

A fiúk a megyei döntőről jutottak tovább a kazincbarcikai megmérettetésre. Páros „A” csoportjuk a megyei döntőn saját csoportjában 3. helyezést ért el, ezért az 5. helyért játszhatott a mezőkövesdi Mező Ferenc Tagiskola „B” csapatával. A mérkőzést megnyerték a vattai fiúk, így a megszerzett 5. helyezés a továbbjutást jelentette számukra az országos elődöntőre.
Szintén a megyei elődöntőn a fiú hármas csapat csoportjában 1. helyen végzett legyőzve a kazincbarcikai Sportiskola „A” csapatát, de a keresztjátékban vereséget szenvedtek, és a 3-4. helyért való küzdelemben is alul maradtak, így a 4. helyen végeztek, mely azonban még elegendő volt az országos elődöntőn való részvételhez.
Kazincbarcikán, az országos elődöntőn, más helyszínen, de egy időben játszottak a lányokkal a fiúk. Csoportjaikból továbbjutottak, de a keresztjátékban az 5-6. helyért vívott küzdelemben szoros mérkőzésekben alulmaradtak, így a 7. és 8. helyen végzett a páros és a hármas csoportjuk is.

Az edzések továbbra is folytatódnak, fiúk, lányok egyaránt készülnek a későbbi megmérettetésre.
Az edző és a csapat tagjai pedig továbbra is várják mindazok jelentkezését, akik kedvet és tehetséget éreznek magukban e sport művelésére.

 

Adjon hírt ismerőseinek erről a cikkről a közösségi oldalakon!
Kattintson az ikonokra!
Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!