Testületi ülés volt Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2011. február 01. kedd, 14:55

2011. január 27-én 14 órától tartotta soron következő testületi ülését Bükkábrány község képviselő – testülete. Az ülésen összesen 3 napirendi pont került megvitatásra.
A testületi ülést 2011. február 3-án,csütörtökön 17 óra 30 perctől, tekinthetik meg az Eleven Televízióban.

Hirdetés_______________________________________________________________________

Elsőként Bükkábrány Önkormányzat tulajdonában lévő két ingatlan eladásáról döntöttek a képviselők (Vízház). Az ingatlanokat a Magyar Állam vásárolná meg, majd vagyonkezelésben tovább adja az ÉRV kezelésébe. A döntés értelmében független értékbecslőt kell megbízni a területek értékének felmérésére, ezután amennyiben a felek megállapodásra jutnak, történhet a tényleges eladás. A képviselők egyhangúan támogatták az előterjesztést.
Második napirendben Bükkábrány Önkormányzat Településrendezési tervének módosítására került sor. A község egyik lakosa telekmegosztási kérelemmel fordult a testülethez. Ennek végrehajtásához módosításra van szükség a településrendezési tervben. Ennek pénzügyi fedezetét a kérvényező biztosítja.
Harmadik napirendben indítványok, javaslatok kerültek megvitatásra. Elsőként polgármesteri beszámoló hangzott el a januári munkáról. Szóba került még a szemétszállítás díja, valamint a Civil Egyeztető Fórum működése is.
A nyílt ülés után, zárt ülésen segélyek és kérelmek kerültek megtárgyalásra.

Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!