Testületi ülés volt Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2011. március 10. csütörtök, 16:51

2011. március 9-én 14 órától tartotta rendkívüli testületi ülését Bükkábrány község képviselő – testülete. Az ülésen összesen öt napirendi pont került megvitatásra.
Elsőként Bükkábrány Község Szabályozási tervének és Helyi Építési Szabályzatának módosításának megtárgyalására került sor, ami a község külterületén építendő halastavak miatt vált szükségessé.

A testületi ülést 2011. március 17-én,csütörtökön 17 óra 30 perctől, tekinthetik meg az Eleven Televízióban.

Hirdetés_______________________________________________________________________

A képviselő testület meghallgatta Lengyel Tamás beruházó előadását, majd kérdéseket intéztek a vállalkozó felé. Szóba került a közutak használata, helyi vállalkozók alkalmazása, új munkahelyek létrejötte, patakmeder tisztítása, csapadékvíz elvezetés, a madárriasztás kérdése, a befolyó iparűzési adó mértéke, valamint egy később kialakítandó horgásztó lehetősége is.
A Településrendezési Terv módosítási eljárásának lefolytatását a testület 6 igen és 1 nem szavazattal elfogadta.
Második napirendi pontban Bükkábrány Község Önkormányzat 3/2011. önkormányzat költségvetési rendeletének módosítására került sor, amit egyhangúlag el is fogadott a testület.
Harmadikként az „Integrált Közösségi Szolgáltató Tér kialakítása Bükkábrányban”, tárgyban megindított közbeszerzési eljárásban benyújtott ajánlatok elbírálásában döntöttek a képviselők.
A 3 érvényes ajánlat közül a legkedvezőbbet egyhangúlag elfogadta a képviselő testület.
Negyedik pontban egyhangúlag elfogadták annak a pályázatnak a benyújtását ami az ivóvíz ráfordításainak csökkentésére irányul.
Ötödik napirendben indítványok és javaslatok között elhangzott, hogy minél hamarabb meg kell kezdeni a tárgyalásokat az útfelújítási és karbantartási munkálatok ügyében.
Elhangzott egy javaslat is miszerint a református templom kertjének elkerítése az iskolától a tornácosház kialakításakor kerüljön megvalósításra.
Ezt követően a március 15-ei ünnepség részleteit ismertette Szalai Szabolcs polgármester.

Az ülésen készült felvétel 1.része:



Az ülésen készült felvétel 2.része:


Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!