----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A BV Média Műsorszerkesztő- és Szolgáltató Betéti Társaság (BV Média Bt.) 2003. februárjában alakult, azzal a célkitűzéssel, hogy helyi televíziót hozzunk létre Bükkábrány község részére, Eleven Televízió néven.
 
A televízió története:
-A bükkábrányi kábelhálózaton 2003. május 7-én adtuk első szerkesztett adásunkat egy óra terjedelemben, ezzel párhuzamosan beindítottuk a helyi testületi ülések közvetítését felvételről, teljes terjedelmében. Így hetente egy órában adtunk szerkesztett adást szerdánként 17:30-tól, ezt szombatonként 18:00 órától megismételtük, illetve a testületi üléseket felvételről, vágatlanul adtuk közre.
-2003 novemberében elindítottuk képújság szolgáltatásunkat a nap 24 órájában, amely szintén kedvező fogadtatásban részesült, mivel a közszolgálatiság itt is elsődleges szerepet kapott és kap napjainkban is
-2004. január 7-étől Mezőnyárádon is elindult televíziónk műsora, a Bükkábránnyal összekötetésben lévő kábelhálózaton. Így már 1 óra 40 percben foglaltuk össze hetente a két település eseményeit, híreit, problémáit.
Folyamatosan nyomon követhetők a képújság hírei, információi, és az ottani testületi ülést is sugározzuk.
-2006. márciusában műsorsugárzásunkat kiterjesztettük Mezőkeresztes nagyközségre (2009. júniusától város) is. Ennek eredményeként adásunk már három településen is látható
-2008.márciusától Vatta településsel bővítettük adáskörzetünket. Jelenleg 2 óra 15 perc szerkesztett műsort készítünk (egyszeri ismétléssel).
 
Az adások összetételét tekintve 85%-ban vállaltuk adásainkban a közszolgálati műsorszámok sugárzását.
Közműsor-szolgáltatóként elfogadott közműsor-szolgáltatói szabályzattal rendelkezünk, az ebben megfogalmazottakhoz műsoraink készítése során ragaszkodunk.

Az egyes műsortípusok koncepciója, részletes bemutatása:
Hírműsor: Híradónk kizárólag a bázistelepülések, és a térség híreire koncentrál. A szerkesztés során ragaszkodunk a műfaj szabályaihoz. Helyi híreink az önkormányzati hírek mellett a helyi közélet, gazdaság, kultúra, oktatás területéről kerülnek ki.
Közéleti műsorok: ebben a műsorban - a híradó háttérműsoraként - bővebben is megszólaltatjuk a közéleti szereplőket önkormányzati, oktatási, és egyéb kérdésekben.
Fontosnak tartjuk, hogy vitatott kérdések esetén minden fél számára lehetőséget teremtsünk a megszólalásra.
Gyermek és ifjúsági műsoraink szerkesztése során figyelünk arra, hogy közérthető, informatív jelleggel készüljenek a műsorok.
Sportműsoraink a kezdetektől fontos szerepet töltenek be műsorszerkezetünkben, igyekszünk minél több sporttevékenységet bemutatni, a versenyekről beszámolni.
Vallási műsoraink készítése során együttműködünk a településeken lévő egyházakkal.
Ismeretterjesztő, kulturális, művészeti műsoraink számos területet felölelnek. Helytörténet, természetvédelem, és a természet is helyet kap, foglalkozunk a helyben élő és innen elszármazott művészekkel, valamint érdekes, értékes emberekkel, tevékenységekkel.
A testületi üléseket minden esetben teljes egészében, vágatlanul mutatjuk be a nézőknek.
Heti műsorrendünk során, hétfőn, kedden, csütörtökön, pénteken, és vasárnap a nap 24 órájában képújságot sugárzunk.
Szerdán és szombaton a képújságot mellett, szerdán 17 óra 30 perctől 19 óra 45 percig látható szerkesztett adásunk, illetve szombaton 18 órától 20 óra 15 percig annak ismétlése.
Adásaink szerkezetét tekintve elmondható, hogy a 4 bázistelepülés nézőinek igényeit kell kiegészíteni, ezért egy olyan rendszert választottunk, hogy az adás elején sugárzott közös híradó, és az adás végén sugárzott közös sportműsor adja meg a vázat, amelyek között az egyes települések aktuális eseményei, rendezvényei (kultúra, közélet, sport, vallás, stb.) és az általunk készített magazinok kapnak helyet.
Így többfajta nézői igényt tudunk kielégíteni, ugyanakkor lehetősége van a nézőnek a szomszédos települések életébe való bepillantásra.
Adásunk szerkezetének kialakításánál, a változtatásoknál folyamatosan figyelembe vettük, vesszük a nézői visszajelzéseket.
A szerkesztett adások idején, és a testületi ülések közvetítésén kívül, a nap 24 órájában sugárzott képújságban is megpróbálunk minél több közérdekű információt közre adni.
Az Eleven Televízió műsorrendje, ajánlója, és közleményei mellett megtalálják az intézmények nyitvatartási, ügyfélfogadási rendjét,a Polgármesteri Hivatal(ok) közleményeit, hirdetéseit, a szolgáltatók elérhetőségeit (TIGÁZ, ÉMÁSZ), a kábeltelevízió üzemeltetőjének telefonszámát, stb.
Ezt a szolgáltatást folyamatosan tovább bővítjük.
 
Célkitűzéseink, fejlesztések:
A kezdésnél is felmerült már, hogy regionális televízióként működjön majd a későbbiekben műsorszolgáltatásunk, mivel a szomszédos települések lakóinak sokszor közös örömeik, problémáik vannak, másrészt a kereskedelmi televíziókra jellemző műsorstruktúrával egy helyi televízió nem életképes hosszú távon.
Valljuk, hogy az e fajta műsorszolgáltatás során a helyi kötődésű hírek, rendezvények, a helyben élők életének bemutatása miatt nézik az adásokat - ezt az elmúlt időszakban - a gyakorlatban - reményeinken felül tapasztaltuk.
A regionalitás megteremtésén folyamatosan fáradozunk - célunk, hogy újabb településeken nézzék majd műsorainkat a kábelhálózaton keresztül - ám a gazdasági tényezők, valamit az önkormányzatok helyzete kapcsán jelen pillanatban nem épülnek újabb kábeltelevíziós rendszerek, így másik utat kellett választani, hogy több térségbeli településen is láthassák műsorainkat.
Ennek kapcsán indítottuk el televíziónk internetes honlapját (www.eleven.bvmedia.hu) még 2007 őszén, amelyen első pillanattól helyet kaptak műsoraink videói tematikus elrendezésben.
Így az Eleven Televízió műsorai ezentúl nem csak a kábelhálózaton, hanem a mindenki számára elérhető közelségben, a világhálón is láthatóak. A videók mellett szöveges és képes híreket olvashatnak a látogatók. Az oldal azóta közel 600 aktív taggal rendelkezik, napi 300-400 fős látogató számmal több városi televízió honlapját megelőzi.

Emellett a regionalitás elvéhez ragaszkodva, a térség egyre több településével foglalkozunk, hírek, képek, videók kerülnek fel az oldalra, filmeket készítünk a bázistelepüléseken kívül is.
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com