Testületi ülés volt Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2011. május 19. csütörtök, 09:50
2011. május 17-én 14 órától tartotta soron következő testületi ülését Bükkábrány község képviselő – testülete. Az ülésen összesen öt napirendi pont került megvitatásra.
Első napirendben a KEOP-6.2.0/A komposztálás célú pályázat önerejének biztosítását tárgyalták meg a jelenlévők. A pályázathoz 5%-os önerő szükséges, amit a pályázatíró cég átvállal magára, amennyiben sikeresen zárul le a pályázat.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A nyertes 400 db tölgyfából készült komposztáló ládát oszthat szét a lakosság között. A napirendi pontot egyhangúlag elfogadta a testület.
Másodikként az IKSZT kialakítása és működtetése és TIOP. „A digitális pedagógiai módszertan fejlesztése a Körzeti Általános Iskolában” tárgyakban megindított közbeszerzési eljárásokban benyújtott ajánlatok elbírálására került sor amit egyhangúlag el is fogadtak a képviselők.
Harmadik pontban az Önkormányzat tulajdonában lévő 533 helyrajzi számú ingatlan értékesítéséről döntöttek egyhangúlag a jelenlévők.
Negyedik pontban a Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás létrehozásáról és működtetéséről szóló megállapodás aktualizálásáról és módosításáról döntött egyhangúlag a testület.
Ötödik pontban az indítványok és javaslatok között elsőként a polgármester és két képviselő beszámolója hangzott el az utolsó testületi ülés óta eltelt időszak munkálatairól. Ezt követően egy tájékoztató hangzott el a Géczy úton történő beruházás állásáról, valamint kihirdetésre került a falunap időpontja is ami idén július 2-án lesz.
Ezt követően a testület zárt ülés keretében folytatta a munkát.
 
 

Szerkesztő


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Operatőr


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!