Harmatcsepp Napok a mezőkeresztesi óvodában
Írta: Eleven Televízió   
2011. május 27. péntek, 01:00

A mezőkeresztesi óvodában idén is megrendezésre került a Harmatcsepp Napok elnevezésű három napos rendezvénysorozat, amely ismét színes programot kínált minden gyereknek.
A megnyitóra május 18-án délelőtt fél 11-kor kerüt sor, ahol Czirják Károlyné, az intézmény vezetője köszöntötte a kicsiket.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Ezt követően a gyerekek rövid verses műsora hangzott el, majd a Diridongó együttes szórakoztatta az ovisokat. Műsoruk nem csak egyszerű előadás volt, hanem a gyerekek is aktívan kivehették részüket a színpadon folyó eseményekből.
Másnap, 19-én ugrálóvár és trambulin várta a nebulókat, nem kis sikert aratva.
20-án, pénteken került sor a kulturális napra, ahol nem csak a keresztesi, hanem a mezőnyárádi, vattai, sályi társult intézményekből érkező gyerekcsoportok is színpadra léptek.
Ki énekes, ki mesés előadással készült az eseményre, de láthattak a résztvevők igazi, vérbeli táncos produkciót is, amely osztatlan sikert aratott.
Az előadásokat két tagú zsűri kísérte figyelemmel, a végén pedig értékelésre került a sor. Természetesen minden apróság dicséretben és egy kis édességben részesült a nem mindennapi teljesítményért. 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!