Gyereknapi programok Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2011. június 01. szerda, 18:14
alt
Talán nincs is az országnak olyan települése, ahol ne szerveződött volna az elmúlt napokban valamilyen program a gyerekek számára. Mezőkeresztesen is változatos kínálat fogadta a résztvevőket az iskola területén 27-én pénteken.
Leginkább a délutáni órákban érezhette jól magát felnőtt és nebuló egyaránt. Főleg a kisebbek nagy érdeklődése mellett zajlott egy bábelőadás a tornateremben. Majd az udvaron felállított színpadon szórakoztatták a közönséget az iskola tanulói többek között zenés, táncos előadással, mesejelenetekkel és sok más egyébbel.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A délután további részében a sport és az ügyesség kapta a főszerepet.
Itt már a szülők és tanárok is igyekeztek több-kevesebb sikerrel megmutatni tehetségüket a diáksággal szemben. Jó alkalmat kínált erre a tanár-diák kézilabda összecsapás, vagy éppen a focimeccs.
Ezekkel párhuzamosan zajlott a távirányítós autók versenye, és a kerékpáros ügyességi verseny. De volt bolhapiac, kézműves foglalkozás is, kinek mihez volt kedve, tehetsége.
Este 6 órakor a Diamond Dance tánciskolásai varázsoltak fergeteges hangulatot az intézmény udvarára, a nap zárásaként pedig mindenkit egy
közös táncra invitáltak meg.
 
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!