Véget ért az Aranykezek kézművestábor
Írta: Eleven Televízió   
2011. június 27. hétfő, 12:37
Idén is megrendezésre került a mára már hagyományosnak számító Aranykezek kézművestábor a bükkábrányi iskolában. A Jánosházi Sándor Könyvtár és Szabadidő Központban megrendezett egy hetes foglalkozáson a gyerekek a pedagógusok és önkéntes segítők felügyelete mellett kipróbálhatták kézügyességüket és megismerkedhettek különféle kézműves technikákkal.
A délelőttök folyamán mindenki kipróbálhatta a textiltechnikát, vesszőfonást, bőrőzést, nemezelést, agyagozást és papírmerítést valamint készültek fajátékok és sárkányrepülő is.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Szerda délután játszóház várta a gyerekeket míg csütörtökön a Galagonya Bábszínház Vándormanók című meséjét izgulhatta végig mindenki. Az előadás után az érdeklődök megtekinthették az egy hét alatt elkészült munkadarabokat és természetesen mindenki hazavihette az általa elkészített tárgyakat.
Pénteken egy közös sárospataki kirándulással zárták a hetet. Az egész napos program során megtekintették a Rákóczi várat valamint a Nagykönyvtárat, valamint ellátogattak egy sárospataki kerámia üzembe is.
Idei évben is nagy érdeklődés fogadta a rendezvényt, összesen 48 diák délelőtti és délutáni elfoglaltságát kellett biztosítania a szervezőknek.
 
 

Szerkesztő


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Operatőr


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!