Mikulás Kupát rendezett a Mátrai Erőmű Zrt.
Írta: Eleven Televízió   
2011. december 05. hétfő, 10:52
A Mátrai Erőmű szakszervezeti bizottsága december 3-án rendezte meg Bükkábrányban, a Jánosházi Sándor Könyvtár és Szabadidő Központban a mára már hagyományosnak számító Mikulás Kupát.
Az eseményre nem csak a környéken élő bányász dolgozók, és azok családtagjai látogattak ki, hanem szervezett, külön buszjárat érkezett Visontáról is. A hagyományos családi rendezvény vidám sorversennyel indult, ahol nem a győzelem sokkal, inkább a mozgás volt a lényeg. Ezt követték a kispályás futballmérkőzések, ahol a csapatok barátságos rangadói zajlottak.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az Arany János Általános Iskola pedagógusinak segítségével, kézművesprogramok zajlottak, ahol az adventi készülődés jegyében méhviaszgyertyákat, csuhéj és gyékénydíszeket, patchwork ajándéktárgyakat és egyéb függődíszeket készítettek illetve megtanulhatták a gyertyamártás fortélyait is.
Délben lóháton érkeztek a Tornácos Házhoz a Mikulás és a Krampuszai. A gyerekek énekeikért, verseikért édességet kaptak a nagyszakállútól. A rendezvény közös ebéddel zárult.
December 4-én vasárnap az immár hagyományosnak számító mikulás délutánon vehettek rész a Mátrai Erőmű dolgozói illetve gyermekeik. A jelenlévők megtekinthettek egy interaktív mikulás musicalt, majd a gyerekeknek szaloncukorral és mikuláscsomaggal kedveskedtek.
 
 

Szerkesztő


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Operatőr


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Vágó


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!