Testületi ülés Bükkábrányban
Helyi Hírek (2011.) - Bükkábrány
Írta: Eleven Televízió   
2011. december 20. kedd, 15:16
December 14-én tartották Bükkábrányban az év utolsó testületi ülését. A megbeszélésen összesen négy napirend került megtárgyalásra.
Az első napirendben Bükkábrány, Borsodgeszt, Kács, Vatta Körjegyzőség 2012 évi költségvetése került megtárgyalásra. Az anyagban csak a körjegyzőségi hivatal és a jegyző bérezése szerepel. Valamint 500.000 Ft egyéb költség amely lakosságarányosan oszlik el. A képviselők egyhangúlag támogatták az előterjesztést.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A második napirendben a Föderáció Kft. 2011. évi beszámolója szerződés hosszabbításának tervezete szerepelt az előterjesztésben. A cég mint pályázatíró segíti az önkormányzat munkáját. A tagok nemtetszésüket fejezték ki egyes pályázatok lebonyolításával kapcsolatban, illetve hiányolták a szoros együttműködést. Úgy állapodtak meg, hogy nem szakítják meg a társasággal a kapcsolatukat, tekintettel a futó pályázatokra, de a jövő évben kevesebb szolgáltatást kívánnak igénybe venni. A képviselők egyhangúlag támogatták a javaslatot.
 
A harmadik napirendben a BV Média Bt. 2011. évi beszámolója és szerződéstervezete volt a képviselők előtt. A cég végzi a településen, több más településsel egyetemben a helyi televíziós műsorkészítést, valamint a helyi újság előállítását. Ezen felül rendszergazdai feladatokat lát el a hivatalban és intézményekben. Szalai Szabolcs polgármester javaslatára az Ábrányi Krónika a jövő évtől 2 havi megjelenésre áll át. Ezen túl mennyiségében és minőségében is megújul. A benyújtott anyaghoz ezen túl kérdés nem merült fel. A képviselők egyhangúlag támogatták a szerződés hosszabbítást.
 
Indítványok, javaslatok között elhangzott a sportöltöző felújításának állása, utcanév változással kapcsolatos teendők.
 
Ezek után a testület zárt ülésen folytatta a munkáját.
 
 

Szerkesztő


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Operatőr


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Vágó


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!