Elkezdődött a harsányi óvodafejlesztés
Írta: Eleven Televízió   
2013. április 16. kedd, 07:23
Szeptemberben egy teljes mértékben megújult óvoda várja a gyerekeket, pedagógusokat Harsányban. Az enyhébb időjárás beköszöntével megkezdődhettek az óvodabővítési munkák a településen.
A fejlesztésekre 117 millió forintot nyert az önkormányzat. A projektek során két új csoportszobával bővül az intézmény, emellett mind a négy csoportszobát új játékokkal, fejlesztőeszközökkel és bútorokkal szerelik fel.
Az udvar is átalakul: új kerítés épül, a tereprendezés során pedig egy szintbe kerül a terület, és új udvari játékok is várják majd az ovisokat.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A Harsányi Hársfavirág óvoda a színvonalas gyermekközpontú óvodai nevelés mellett számtalan programot, fejlesztési lehetőséget kínál térítésmentesen a gyerekeknek. A kicsik heti rendszerességgel vehetnek részt logopédiai- és szenzomotoros, mozgáskoordinációs fejlesztésen, hittanon, tanulhatnak angolt és néptáncot. A fiúk a Bozsik Program keretében járhatnak labdarúgó edzésre, focitornákra, a lányok pedig a mazsorett csoportban sajátíthatják el a tánc alapjait.
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com