A Mezőnyárádi SE felnőtt csapatának őszi szezonja
Írta: Eleven Televízió   
2013. november 12. kedd, 07:54

Véget ért a megyei III. osztály dél-borsodi csoportjában szereplő Mezőnyárád együttese számára a bajokság őszi szezonja. Most a szezonban lejátszott mérkőzésekről készült összefoglalót és gólokat tekinthetik meg mérkőzésről mérkőzésre.
Az őszi első fordulóban a nyárádiak Tiszakeszi II.számú csapata ellen mérkőztek meg idegenben augusztus 31-én. A találkozót a hazai együttes 3-0 arányban nyerte meg.
Szeptember 7-én első hazai mérkőzésükön a nyárádiak
Tiszabábolna csapatát fogadták, akiktől 1-0-ás gólarányú vereséget szenvedtek el.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

Szeptember 15-én újabb idegenbeli mérkőzésükön a nyárádiak Tibolddaróc otthonába utaztak, ahol 3-1-es gólarányú vereséget szenvedtek el. A nyárádi gólszerző Farkas Máté volt. A mérkőzést azonban a szövetségben - mivel a nyárádiak óvást nyújtottak be játékos jogosulatlan szerepeltetése miatt - 3 ponttal és 3-0-ás gólkülönbséggel Mezőnyárád csapata javára könyvelték el.
Szeptember 21-én Hejőszalonta együttese érkezett a nyárádiak otthonába. A találkozó 3-0-ás hejőszalontai győzelemmel ért véget.
Szeptember 28-án kerül sor a Szakáld-Mezőnyárád találkozóra. A mérkőzésen nem bírt egymással a két csapat 0-0-ás gólarányú döntetlennel ért véget.
A Mezőnyárád-Cserépfalu bajnoki labdarúgó mérkőzést október 5-én játszották. A mérkőzésen a cserépfaluiak 6-0 arányban nyertek.
Október 12-én Mezőcsát otthonába utaztak a nyárádiak. A találkozón a nyárádiak Német Róbert négy, valamint Juhász Dávid és Harangozó Ákos egy-egy találata, továbbá egy öngól révén, végül 7-1 arányban nyertek és megszerezték első pályán elért győzelmüket.
Október 19-én a nyárádiak a Bükkábrányi Bányász együttesét fogadták hazai pályán. A mérkőzésen 3-1-es gólarányú bükkábrányi győzelem született. Az egyetlen nyárádi gólt Pásztor Levente szerezte.
Október 26-án Tiszapalkonyára utaztak a nyárádiak, ahol 3-0-ás gólarányú vereséget szenvedtek.
Az utolsó bajnoki fordulóban a nyárádiak Sály otthonába utaztak. A mérkőzésen 3-1-es gólarányú vereséget szenvedtek el. Az egyetlen nyárádi gól szerzője Szabó Ákos volt.

A nyárádiak tehát az ősszel lejátszott összesen 10 mérkőzésen 2 győzelmet, 1 döntetlent és 7 vereséget könyvelhettek el. Mindkét győzelmet és a döntetlent is idegenben érték el, míg a 7 vereség közül négyet hazai közönség előtt, míg hármat idegenben szenvedtek el.
A szezon végére pedig a 11 részt vevő csapatból 7 ponttal a 9.helyen zárták a bajokságot.

A nyárádiak a Magyar Kupa selejtező sorozat első fordulójában Tiszakeszi ellen mérkőztek meg és 2-0-ás gólarányú vereséget szenvedtek el, így az első forduló után véget is ért számukra a Magyar Kupa sorozat.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com