20 évet vártak a sportöltözőre
Írta: Eleven Televízió   
2014. szeptember 04. csütörtök, 08:48
Jó ütemben halad a Harsányi SE sportöltözőjének építése. A kivitelezést végző cég az alapozást követő falazási munkálatokat végzi.
Az önkormányzat sikeres pályázatának köszönhetően közel húszéves álma válik valóra Harsány sportszerető lakóinak. Az új sportlétesítmény komfortos körülményeket fog biztosítani a Harsányi SE felnőtt- és 5 db utánpótlás-együttesének és a műfüves labdarúgó-pályát, valamint a községi sporttelepet igénybe vevő együtteseknek, baráti társaságoknak is. A mai kor színvonalának megfelelő, tágas épületben, kényelmes öltözési lehetősége lesz a csapatoknak és a játékvezetőknek egyaránt.
„Még a harsányi ifiben fociztam, amikor már komoly igény volt egy sportöltöző megépítésére. Emlékszem az akkor bemutatott tervekre és elképzelésekre. Ez közel húsz évvel ezelőtt volt. Nagy öröm számomra, hogy ennyi idő után végre elkészülhet az öltözőnk. Az új épülettel és a 2011-ben átadott, világítással ellátott műfüves pályával egy korszerű, a mai kor elvárásainak megfelelő sporttelep alapjait fektetjük le községünkben.” –hangsúlyozta Szabó Gergely a Harsányi SE elnöke, a település polgármestere.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com