Testületi ülést tartottak Mezőnyárádon március 13-án, hétfőn. Az ülésen összesen három napirendi pontot vitattak meg.
Elsőként pályázati hozzájárulásról döntöttek a jelenlévők. Az általános iskola fenntartója az Egri Főegyházmegye pályázatot szeretne beadni iskolafejlesztésre, korszerűsítésre és ehhez kérte az önkormányzat támogatását. A képviselők egyhangúan támogatták a napirendet.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A második napirendben anyakönyvi tárgyú rendelet felülvizsgálatának egy későbbi időpontban napirendre tűzéséről tárgyaltak a tagok. Erre jogszabályi változások miatt van szükség. A képviselők egyhangúan támogatták a napirendre tűzést.
Időszerű feladatok között a harmadik napirendben szó esett, egy megállapodási szerződésről a fogyatékossággal és életnehézséggel küzdők egyesületével a kölcsönös információcsere elősegítésére. Megkezdődik a Zrínyi út aszfaltozása március 27 -én, ami egy-két nap kellemetlenséget fog okozni a lakosoknak, mert autóval nem tudnak majd ki- és behajtani a területre. Erről az értesítőt az érintettek már kézhez kapták. Kérésként hangzott el, hogy a lomtalanítás időpontjáról minél több helyen értesítsék a lakosságot, hogy mindenkihez eljusson a hír. Kérdésként hangzott el a faluszépítő egyesület hitelével kapcsolatos kiadások összegyűjtése. A válaszban elhangzott, hogy az adatok kigyűjtése mellett, az egyesület képviselőit is meghívják egy tanácskozásra, hogy tájékoztatást adjanak a jelenlegi helyzetről. A nyílt ülés után a képviselők zárt ülésen segélyeket, kérelmeket tárgyaltak meg.
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com